""
""

Dva penala, ali je junak samo Nemanja Krznarić! Pojačani Radnički pao u Lučanima

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.02.17. | 18:52

Uzbudljiv, ali ne previše kvalitetan meč na otvaranju drugog dela sezone

Fudbalsko proleće je počelo sa dva dosuđena jedanaesterca u Lučanima, po jedan za Mladost i Radnički iz Niša, ali je samo domaćin uspeo da pogodi mrežu, zahvaljujući hladnokrvnom Milanu Bojoviću, koji je bio precizan u 79. minutu. Ipak, ulogu apsolutnog junaka utakmice, samo tri minuta kasnije, poneo je iskusni čuvar mreže Nemanja Krznarić, koji je odličnom intervenciom uspeo da ukroti udarac Lazara Arsića i sačuva bodove svom timu - 1:0 (0:0).

Izabrane vesti

Utakmica je bila prilično nervozna, oba tima su bila prilično nezadovoljna odlukama sudije Aleksandra Vasića, a isključenje u drugom poluvremenu zaradio je trener domaćih Nenad Milovanović. Ipak, nedostajalo je pravog fudbala i izrazitih prilika pred dva gola, pa je odluka pala sa "kreča" u samom finišu.

Za jedanaesterac domaćina najzaslužniji je bio lukavi Saša Jovanović, koji se podvukao pod noge Milanu Perendiji, a ovaj nije imao drugi izbor, došlo je do kontakta i Vasić je pokazao na belu tačku. Glavni arbitar meča nije imao dileme ni u šesnaestercu domaćina, kada je sankcionisao igranje rukom Odite i bez razmišljanja pokazao na belu tačku. Ipak, Krznarić je pročitao Arsića i majstorski intervenisao.

Za Nišlije su zaigrala zvučna pojačanja, Vladimir Volkov je bio na terenu od starta, dok je Nemanja Kojić zaigrao od 63. minuta, ali od ekipe Milana Rastavca se očekuje da na pravom nivou bude za nekoliko nedelja.

SUPERLIGA - 22. KOLO:

Mladost Lučani - Radnički Niš 1:0 (0:0)
/Bojović 79pen/

Subota:
14.00 Borac Čačak - Bačka
14.00 Napredak - Voždovac
15.00 Crvena zvezda - Novi Pazar
17.00 Čukarički - Javor

Nedelja:
14.00 Metalac - Radik
14.00 Spartak Ždrepčeva krv - Vojvodina
14.00 Rad - Partizan

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišNemanja KrznarićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara