Džaja: Zvezdaši, budite ponosni

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.02.18. | 10:55

"Zvezda ide dobrim putem, ovo je samo pokazatelj da će u budućnosti igrati još bolje i kvalitetnije", kaže počasni predsednik crveno-belih

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić pružio je podršku izabranicima Vladana Milojevića dan posle eliminacije iz Lige Evrope od strane moskovskog CSKA.

Proslavljeni fudbaler i čelnik crveno-belih apostrofirao je uspeh koji su crveno-beli napravili u proteklom periodu. 
"Crvena zvezda treba da bude ponosna na ono što je urađeno u prethodnim mesecima, sadašnjom igrom i koncepcijom tima koju ima. Ono što je do sada pokazala naša ekipa zaista je za svako poštovanje. Zvezda ide dobrim putem, ovo je samo pokazatelj da će u budućnosti igrati još bolje i kvalitetnije. Nadam se da će se naši navijači koji dolaze na stadion uveriti u to, a siguran sam da su u dosadašnjem delu sezone videli da je naša ekipa na pravom putu da ponovo postane ono što je nekada bila", rekao je Džajić.

Izabrane vesti

Džajić posebno ističe velike ambicije koje ekipa Crvene zvezde ima u narednim sezonama.
"Za još veće uspehe u evropskim okvirima potrebno je strpljenje, ali izvanredan uspeh koji su ostvarili naši igrači je nešto čime se svi zvezdaši već ponose. Sada nastavljamo borbu u prvenstvu kako bismo osvojili šampionsku titulu i kako bismo se ovog leta borili i za uspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona", poručio je Džajić.

(FOTO: MN press)


tagovi

Dragan Džajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara