""
""

Edegard predstavljen u novom klubu (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.01.17. | 12:11

Da li je to još jedan supertalenat pozajmljen zauvek?

Mladi norveški vezista, jedan od najperspektivnijih fudbalera današnjice Martin Edegard, predstavljen je danas u svom novom klubu Herenvenu. Ono što je juče najavljeno, dakle, jutros je ozvaničeno. Posle mnogo premišljanja i traženja najboljeg rešenja, Edegard se odlučio za holandsku Erediviziju, jer je procenjeno da će u laganoj i efikasnoj ligi najlakše oživeti karijeru.

Izabrane vesti

Za dve godine u Realu 18-godišnji Edegard je zaigrao samo na jednoj na jednoj prvenstvenoj utakmici. Norvežanin je nekoliko poslednjih meseci pokazivao nezadovoljstvo što ne dobija češće šansu i bilo je samo pitanje vremena kada će napustiti Santijago Bernabeu. U opticaju je bila selidba u Ren na pozajmicu, ali na kraju se ipak odlučio za Holandiju, baš zbog fizički manje zahtevnog fudbala.       
"Ubeđen sam da sam doneo najbolju odluku za moj dalji razvoj", poručio je kratko Norvežanin.

Martin Edegard ostaće u Herenvenu do kraja ove sezone, ali postoji opcija da se pozajmica produži na još godinu dana, što je verovatnije od ekspresnog povratka u Madrid.  

Herenven je trenutno četvrti na tabeli i trebalo bi da je u supertalentovanom vezisti dobio ozbiljno pojačanje koje će mu pomoći u borbi za izlazak na evropsku scenu. 


tagovi

EredivizijaEvropaHerenvenHolandijaMartin Edegormeđunarodni fudbalPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara