Egipćani driblaju Zvezdu za Hafeza

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.19. | 09:00

Dižu cenu iz dana u dan...

Kako trenutno stvari stoje, Crvena zvezda će teže do Karima Hafeza nego što se očekivalo. Čelnici Vadi Degle, kluba u čijem je vlasništvu povremeni reprezentativac Egipta, očito ni sami nisu načisto koliko cene 23-godišnjeg levog beka, pa su posle odugovlačenja oko odgovora na ponudu Beograđana sada podigli cenu. 

Gazda Vadi Degle prvo je tražio 850.000 evra na konto obeštećenja, da bi potom potraživanja naprasno porasla na čak 1.100.000. Sve to komplikuje situaciju, a crveno-belima se poprilično žuri. 

Izabrane vesti

Ideja Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele bila je da pozajme Hafeza na godinu dana i da ugovor ubace klauzulu o obaveznom otkupu. Međutim, kako mladi defanzivac ima čvrst ugovor (još tri godine) Egipćani to koriste da što više podignu cenu. Čini se da će Zvezda teško pristati na gore pomenute cifre...  

Hafez je rođen 1996. godine i pre iskustva u Turskoj, gde je nastupao za Bašakšehir i Kasimpašu kao pozajmljeni igrač, bio je u Lirsu, Omoniji i francuskom Lansu. Za selekciju Egipta je odigrao sedam mečeva, a bio je na širem spisku za Mundijal u Rusiji prošle godine. Kao što se ranije pisalo Vladan Milojević poznaje ga iz perioda dok je vodio Omoniju i rado bi ga video na Marakani. 

Ukoliko bi došlo do dogovora Hafez bi se borio sa Rodićem za mesto u startnih 11. Kao alternative na levom boku tokom prethodnih 18 meseci najčešće su se pojavljivali Marko Gobeljić, Stefan Hajdin, a po potrebi i Filip Stojković. Pokušao je Milojević i sa Milanom Gajićem, ali nije išlo.

Podsetimo, crveno-beli su mladog beka Aleksu Terzića prodali Fjorentini za 1.500.000 evra. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara