Emotivno veče u Bolonji i stojeće ovacije za Sinišu Mihajlovića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.12.19. | 21:05

Uoči sudara sa Milanom...

Doktori bi najviše voleli da ga vide u sobi, da baš ne izaziva sudbinu. Jer Siniša Mihajlović sebi ne sme da dozvoli nikakvu prehladu, ni slučajno virus u telu. Ali ima nešto i u glavi. Ta volja za borbom najbolje se razgori kad se čovek zaista oseti živim. I zato Mihajlović koristi svaku moguću priliku da udahne život punim plućima. Pa smo večeras, prvi put nakon što je prestao sa hemoterapijom,  Mihajlovića ponovo videli tamo gde se najbolje oseća – na terenu.

Publika u Bolonji ga je za tu posvećenost zajedničkom cilju nagradila stojećim ovacijama i gromkim aplauzom. Emocija je mogla da se seče nožem.

Izabrane vesti

Sam Mihajlović je mahnuo tribini tako se zahvalio. Primetno je oslabio, to smo već videli na onoj nedavnoj konferenciji za novinare na kojoj je govorio o toku lečenja. I dalje mora da bude prilično obazriv, pa na teren nije mogao da izađe sa celom ekipom, već je to uradio sam, naknadno. I nije smeo da se rukuje sa kolegom sa Milanove klupe Stefanom Piolijem, ali jesu razmenili nekoliko rečenica.

Značiće mu sve ovo. Značiće mu dosta.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara