""
""

Engleski klubovi su nivo ispod i ne mogu do trofeja Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.09.17. | 15:24

Možda ima i istine, ali verujemo ipak da se mnogo više radi o klasičnom murinjovskom skidanju pritiska sa skupocenog Junajtedovog tima...

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo smatra da su klubovi iz Engleske nivo ispod najjačeg u koje je svrstio Real Madrid, Barselonu i Bajern Minhen.

Izabrane vesti

Portugalac ne veruje da su fudbaleri Junajteda, Mančester Sitija, Liverpula, Čelsija i Totenhema sposobni da se upuste u borbu za trofej Lige šampiona ove sezone.
"Za Real, Barselonu i Bajern Liga šampiona startuje od osmine finala, dok se engleski timovi trude da prežive i prođu grupe. Pomenuta trojka biće sveža u nokaut fazi", rekao je Murinjo posle pobede nad Bazelom (3:0).

On je još poručio da se Real, Barselona i Bajern po grupama Lige šampiona samo "zagrevaju".
"Engleski klubovi su drugi nivo, a to bih nazvao "hajde da se kvalifikujemo" i pokažemo da možemo da uradimo nešto veliko. Ako uspemo, možemo da uživamo protiv velikih timova", rekao je Murinjo i tako skinuo pritisak velikih očekivanja sa svog skupocenog tima.

Poslednji engleski klub koji je osvojio Ligu šampiona bio je Čelsi 2012. godine, kada je u finalu u Minhenu posle boljeg izvođenja penala savladao upravo Bajern - 4:3 (1:1).

(foto: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaLiga šampionameđunarodni fudbalPremijer ligaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara