""
""

Euforija u Torinu: Vratio se Ćiro!

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.01.16. | 09:22

Iako je stigao posle ponoći to nije sprečilo oko 200 pristalica torinskog kluba da dočekaju svog ljubimca, koji se vratio da ponovo oživi svoju golgetersku karijeru, na mestu gde pre dve godine postigao 22 gola i kupio kartu za Dortmund

U Rimu se čekao Lučano Spaleti, koji je stigao i danas bi trebalo da ugovori sve detalje oko potpisivaja ugovora sa Romom, a u Torino je sleteo Ćiro Imobile, na opšte oduševljenje navijača Bikova.

Izabrane vesti

Iako je stigao posle ponoći to nije sprečilo oko 200 pristalica torinskog kluba da dočekaju svog ljubimca, koji se vratio da ponovo oživi svoju golgetersku karijeru, na mestu gde pre dve godine postigao 22 gola i kupio kartu za Dortmund.

Ipak, Ćiro se nije snašao u Dormundu, a potom ni u pozajmici u Sevilji, pa će narednih šest meseci provesti kao pozajmljeni igrač Milionera.

Torino je pozajmica koštala 850.000 evra, uz opciju da ugovor bude otkupljen na kraju sezone za 12.000.000 evra.
"Veoma sam uzbuđen što sam se vratio. Misli su prvo usmerene na klub, pa tek onda na povratak u nacionalni tim", rekao je Imobile na torinskom aerodromu.

Između ostalog, odlični napadač će narednih nekoliko meseci iskoristiti da pokuša da se vrati u reprezentativnu formu i ponese dres Azura na Evropskom prvenestvu u Francuskoj.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

TorinoSerija AItalijaEvropaĆiro Imobile

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara