""
""

Evertonov poker

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 09:28

Četiri imena su na usnama glavnokomandujućih na Gudison parku. Pitanje je do čijeg potpisa će uspeti da stignu

Everton je ovog leta bio veoma aktivan na transfer pijaci. Sada, poslednjeg dana prelaznog roka ima četiri imena koja su u opticaju kada je dolazak na Gudison u pitanju - Manolo Gabijadini, Brahimi, Martina i Lamin Kone.

Pre svega, kao osnovu dobrog roka dovedeni su Ronald Kuman i Stiv Volš, a sada bi sve trebalo da doživi kulminaciju poslednjeg dana prelaznog roka.

Izabrane vesti

Prva meta je napač Napolija Gabijadini, ali je italijanski klub odbio dosadašnje ponude Evertona koje su išle do 25.000.000 evra. De Laurentis očajnički je pokušavao da dovede zvučnog napadača, nije uspeo, a dok se to ne dogodi Everton će teško do ovog pojačanja.

Još jedno bombastično pojačanje u najavi je prvotimac Porta Brahimi. Za njega su Karamele, sudeći prema izveštajima engleskih medija, spremile 40.000.000 evra, ali O Žogo tvrdi da je to dalje od realizacije nego što se prikazuje i da bi eventualno Brahimi mogao i da ostane u Portugaliji.

Ne treba zaboraviti da Karamele pokušavaju da dovedu i desnog beka koji bi pravio konkurenciju Šejmusu Kolmanu. Prvi na meti je Kuko Martina, igrač Sautemptona. To ne bi trebalo da bude previše skupa opcija i možemo da očekujemo da Everton odradi ovaj transfer.

Poslednji na listi je Lamin Kone. Defanzivac Sanderlenda je dugo na meti Karamela, bilo je nekoliko kontakata, a poslednja ponuda bi mogla da glasi - 21.200.000 evra. Pitanje je da li će Crne mačke odoleti ovom izazovu.

Četiri imena predstavljaju poker, ali je i sama situacija slična pomenutoj igri. Deluje da Everton igra po tankoj žici poslednjeg dana prelaznog roka.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligameđunarodni fudbalManolo Gabijadiniletnji prelazni rok 2016Lamin KoneKuko MartinaEvropaEvertonEngleskaBrahimi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara