Fradi došao po Frimponga: Hoće ga umesto Blažića

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.05.18. | 18:13

Skauti mađarskog gluba gledali štopera iz Gane protiv Vojvodine

Damijan Le Talek i Vujadin Savić su imali zacementirana štoperska mesta, Srđan Babić im je bio prva alternativa, pa je logično što se Abraham Frimpong nije naigrao u pohodu Crvene zvezde na šampionsku krunu. I što predstojeći prelazni rok vidi, možda, kao priliku da se oproba van granica Srbije, bez obzira kakav bude rasplet sa francuskim internacionalcem.

Kao moguća destinacija defanzivca iz Gane pominje se Ferencvaroš, aktuelni drugoplasirani tim mađarskog prvenstva, koji vodi veliku borbu za titulu sa Videotonom, našeg Marka Nikolića. Prema vestima iz komšilika, Fradi je minulog vikenda poslao izaslanike u Novi Sad, da na delu vide Frimponga u okršaju sa Vojvodinom. Nekadašnji prvotimac Napretka je odigrao svih 90 minuta u tandemu sa Le Talekom, ali se ne navodi da li su Mađari na čelu sa trenerom Tomasom Dolom zadovoljni onim što su videli.

Izabrane vesti

Kako god, pretpostavlja se da hoće Frimponga. Pre svega što Slovenca Mihu Blažića na oku drži nemački Hamburg i postoji mogućnost da se preseli u Cvajtu. Nigerijac Keni Otigba drugo je rešenje u odbrani, ali tek privodi kraju prvu sezonu i realno je da ostane, što znači da bi Frimpong bio zamena za Blažića.

Abraham Frimpong ima 25 godina, januara 2017. je stigao na Markanu iz Napretka u transferu vrednom 100.000 evra, a dosad je za crveno-bele odigrao 33 utakmice i postigao  jedan gol.

FOTO: MN Presss


tagovi

FerencvarošAbraham Frimpong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara