""
""

Gabijadinijev agent opominje Napoli: Smanjite obeštećenje ili Manolo ostaje!

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.01.17. | 15:50

Priča koja je odavno poprimila karakteristike sapunice se nastavlja...

Manolo Gabijadini - ostaje ili odlazi?

Izabrane vesti

Jedna od misli koja se u glavama navijača Napolija vrti praktično još od letos, kada je italijanski napadač prvi put pokazao nezadovoljstvo svojom ulogom na stadionu San Paolo.

Gotovo šest meseci kasnije, situacija nije jasnija ni za promil. Klubovi, mahom iz Engleske i Italije, odavno su stali u red i čekaju na pravi signal, ali svima i dalje smeta obeštećenje od 22.000.000 evra, koje je Aurelio De Laurentis postavio u međuvremenu. 

Upravo zato Gabijadinijev agent opominje prvog čoveka Napolitanaca da je vreme da se neke stvari promene. Ili visina traženog obeštećenja, ili Manolova uloga u timu. Gabijadini je u poslednje vreme nekoliko puta bio spasilac Napolija, konkretno protiv Fjorentine, Sampdorije i Specije, iako je u igru ulazio sa klupe. Zbog toga je situacija još konfuznija.
"Ako Napoli spusti zahteve na 16.000.000 ili 18.000.000 evra, biće svima lakše. Ovako, ako ne spustite obeštećenje Manolo će ostati. A to će dovesti do nezgodne situacije, u kojoj niko ne želi da bude", jasan je Silvio Paljijari u razgovoru za napuljski radio CRC

Za Gabijadinija ove zime interesovali su se Sautempton, VBA, Everton, Lester, Milan i mnogi drugi klubovi.

Sve informacije sa transfer pijace možete naći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ANapoliManolo GabijadiniItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara