""
""

Galijani: Potpuno sam poludeo!

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.04.17. | 15:21

“Na emotivnom planu se ništa nije izmenilo, i dalje navijam za Milan, bez obzira što više nisam deo direktorskog kolegijuma”, poručio je doskorašnji čelnik Rosonera

Adrijano Galijani je otišao iz Milana, ali Milan nikada neće otići iz njegovog srca. Iako više nema nikakvu funkciju u slavnom klubu, bivši izvršni direktor Rosonera priznao je da je na potpuno isti način reagovao nakon izjednačenja Kristijana Zapate u milanskom derbiju, kao što je to činio mnogo muta dok je bio na funkciji.

Izabrane vesti

Ipak, ovoga puta je utakmicu gledao u jednom restoranu u blizini Milana.
“Bio je to moj uobičajeni način, potpuno sam poludeo! Na emotivnom planu se ništa nije izmenilo, i dalje navijam za Milan, bez obzira što više nisam deo direktorskog kolegijuma. Razgovarao sam sa Berluskonijem i on je bio srećan. Svako ko misli da ćemo želeti loše novim vlasnicima je duboko pogrešio”, rekao je Galijani.

O samom derbiju sa Interom.
“Nismo zaslužili da izgubimo, razgovarao sam i sa Montelon dugo. Inter ne može da se žali zbog primljenog gola u 97. minutu, jer se nama to isto desilo u Torinu protiv Juventusu. Možda se vratim na San Siro u narednoj utakmici, videćemo. Razgovarao sam sa novim direktorom Fasoneom. Imamo odličan odnos”, rekao je Galijani.

(FOTO: Action images)


tagovi

Adrijano GalijaniEvropaInterItalijaMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara