Gobeljić do 2022: Ne mogu Vujadin i Žule bez mene

Vreme čitanja: 3min | sre. 20.02.19. | 14:40

Crveno-beli produžili ugovor sa još jednim novim igračem

Novi igrači za donesu novi kvalitet. A novi ugovori za stare igrače da isti zadrže u timu Crvene zvezde. Ovu zimu crveno-beli nisu kupovali kao u neka ranija vremena – niti ozbiljni klubovi treba da preteruju sa januarskim rokadama – ali su vreme savršeno iskoristili da sačuvaju okosnicu ekipe. Danas je autogram na novi ugovor šarnuo i Marko Gobeljić!

Informaciju da se ugovor sprema mogli ste prvo da pročitate upravo na stranicama MOZZART Sport portal kada smo objavili i da će on dobiti i povišicu prema kojoj će godišnje zarađivati oko 200.000 evra. Zvezda je danas i potvrdila da je u pitanju ugovor na tri godine.

Izabrane vesti

Podsetimo, ove zime nove ugovore su već parafirali Milan Pavkov, Filip Stojković, Vujadin Savić i Branka Jovičića, dogovoren je i ostanak Milana Borjana s tim da tu tek treba da se usaglase neke klauzule.

Sudeći po dinamici potpisa navijači ne treba da brinu: na leto manje-više ista ekipa koja je jesenas igrala Ligu šampiona i treći put uzastopce napada grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Jedini ispravan put. S tim da bismo na leto ipak mogli da očekujemo i neki odlazak. Filip Stojković, Marko Gobeljić i Milan Gajić u borbi za mesto desnog beka. Dugoročno, jedan je višak, bez obzira na to što Stojković može da pomogne na štoperu, a Gobeljić na nekoliko pozicija.

Ili je možda bolje da preformuliošemo. Možda je bolje reći: jedan može da ide? Ili će bar moći na leto?

Otom-potom, sad je red da se “zalije” novi ugovor za Gobeljića. Posebno drag Zvezdinom sportskom direktoru Mitru Mrkeli.
Veoma mi je drago da je Gobeljić produžio ugovor. On je prvi igrač koga sam predstavio kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Pokazao je za ovih godinu i po dana da je pouzdan, da na njega može uvek da se računa, a u mnogim utakmicama bio je i ključni igrač za nas. Mislim da će do 2022. godine nastaviti sa dobrim igrama kao do sada i da će učiniti da naša ekipa bude još bolja. Uvek pruža maksimum i verujem da će tako biti i u narednom periodu. Od samog početka se odlično uklopio, veoma je važan njegov vedar duh i pozitivna energija, jer je zbog velikog broja utakmica bitno da u svlačionici postoji dobra atmosfera, da i zbog toga momci uvek daju maksimum u Zvezdinom dresu”, rekao je Mrkela.

Sam Gobeljić kratko, ali jasno
Velika je čast kada legenda kluba poput Mitra Mrkele kaže nešto ovako o vama. To mi je samo dodatni motiv da još bolje i jače radim. Presrećan sam zbog produžetka ugovora, zahvalio bih se upravi kluba koja je verovala u mene i što mi je ponudila novi ugovor koji sam bez razmišljanja i prihvatio. Idemo ka cilju, a to je dupla kruna”, rekao je Gobeljić, koji je na delu pokazao i taj vedar duh o kome je Mrkela govorio.
Mislili su Vujadin i Žule da će ovo proći bez mene, ali sada vide da ne mogu bez mene”.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

Marko Gobeljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara