"Džoni Evans"
"Džoni Evans"

GONG! Počela bitka velikana oko Džonija Evansa

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.01.18. | 17:23

Na Hotornsu trljaju ruke

Džoni EvansDžoni Evans ponovo u fokusu. Hteo ga je Mančester Siti i letos, još više je zagrizao Pep Gvardiola kad je shvatio da Vensan Kompani jednostavno više ne može. A sada je u igri opet i Arsenal, pa ćemo ovog januara još jednom gledati veliku borbu dva engleska velikana za 30-godišnjeg štopera Vest Bromvič Albiona.

I britanski javni servis BBC, tradicionalno oprezan kad su neproverene informacije u pitanju, piše da su i Arsenal i Mančester Siti već kontaktirali čelnike Vest Broma ne bi li saznali kako o svemu razmišljaju na Hotornsu. Navodno su dobili odgovor da bi suma od 25.000.000 funti (nešto manje od 30.000.000 evra) mogla da odobrobolji upravu VBA.

Izabrane vesti

Gvardiola ga dakle vidi kao idelno rešenje za mečeve koje večito povređeni Kompani ne bude mogao da igra. Elijakima Mangalu odavno je precrtao. O tome koliko je kritikovana odbrana Arsena Vengera ne treba ni da govorimo.

Otud interesovanje za momka rođenog u Belfastu, ali školovanog u Mančester junajtedu. Za igrača koji je još 2009. igrao finale Lige šampiona (Barselona je tada savladala Junajted). I za momka koji nikad nije postao ono što su na Old Trafordu od njega očekivali - štoper svetske klase. Vest Brom je avgusta 2015. Evansa kupio za 6.000.000 funti.

Sada bi mogao da investirani novac učetvostruči. Letos je odbio ponude Arsenala, Sitija i Lestera. Ali kako Evansu ugovor ističe za 18 meseci, a već je rekao da novi neće potpisati, polako mu ističe rok u kome može nešto i da zaradi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionPremijer ligaMančester SitiEvropaEngleskaDžoni EvansArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara