Gorecka: Uvek nam je cilj da protivniku damo što više golova

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.11.19. | 17:52

Toliko o tome da li će biti dovoljno motivisani...

Bajern možda ima problema sa zadnjom linijom usled povreda Niklasa Zulea i Lukasa Ernandeza, odnosno izostanka Davida Alabe (zbog porođaja supruge), ali zato kada je vezni red u pitanju Hansi Flik je na slatkim mukama. Tijago Alkantara, Korentan Toliso, Filipe Kutinjo, Jozua Kimih, Havi Martinez, Leon Gorecka... 

Ovaj poslednji u potpunosti je rehabilitovan otkako je Niko Kovač otišao i možemop ga očekivati sutra u startnoj postavi. Najverovatnije uz reprezentativnog kolegu Kimiha.
"Svima je jasno da smo prošli grupu, ali mi imamo svoj cilj. Želimo pobedu i samim tim prvo mesto u grupi", poručio je Gorecka na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić. "Osećamo se ugodno u trenutnim taktičkim zamislima našeg trenera. Dominiramo onako kako se to očekuje od nas. Fokusirali smo se poslednjih nedelja na defanzivu, utegli smo odbranu i u poslednje tri utakmice nismo primili gol. A postigli smo ih dosta. Uvek imamo za cilj da odbranimo svoju mrežu i protivniku damo što više golova".

Izabrane vesti

Kimih: Gledali smo navijače Zvezde na video klipovima, pomalo sam iznenađen...

I nemačke i srpske novinare zanimalo je da li je i Leon Gorecka čuo nešto o takozvanom paklu Marakane...
"Da. I radujem se igri na tom stadionu gde ima tako puno emocija. Radujem se atmosferi. Obožavam stadione gde se tako bučno navija. Normalno je da će nam cilj biti da ubijemo raspoloženje na tribinama".

Nemci ne znaju mnogo o pojedincima iz Zvezdinog tima, ali o jednom svakako znaju sve - to je Marko Marin.
"Marin nam je, naravno, poznat, domaći igrač. Ali nije on jedini. Imaju brzih igrača koji mogu da naprave probleme. Zvezdi su potrebni bodovi, siguran sam da će naš domaćin biti visoko motivisan. Moraćemo sutra da pružimo naš maksimum kako bismo bili uspešni", zaključio je Gorecka.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara