{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Gospodin Bi dolazi u nedelju u Milano da završi posao sa Berluskonijem - Rosoneri u rukama tajlandskog biznismena

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Prema informacijama do koje je došla italijanska novinska agencija Ansa, Bi Tičobol namerava da potpiše sporazum po kojem bi kupio ukupno 65 posto udela u vlasništvu Rosonera
Gospodin Bi dolazi u nedelju u Milano da završi posao sa Berluskonijem - Rosoneri u rukama tajlandskog biznismena
""

Saga o prodaji Milana bliži se kraju ako je verovati italijanskim medijima. Tajlandski biznismen Bi Tičobol trebalo bi u nedelju da doputuje u Milano kako bi sa Silviom Berluskonijem dogovorio detalje kupovine većinskog udela u vlasništvu kluba.
“On namerava odmah da kupi većinski paket akcija kako bi mogao da upravlja klubom”, navodi se u saopštenju investicionog fonda u vlasništvu tajlandskog biznismena.

Prema informacijama do koje je došla italijanska novinska agencija Ansa, “Gospodin Bi” namerava da potpiše sporazum po kojem bi kupio ukupno 65 posto udela u vlasništvu Rosonera.

Nezvanično, vrednost fudbalskog kluba kao što je Milan u Italiji se procenjuje na oko milijardu evra.

Pored tajlandskog biznismena, ranije su se kao mogući kupci italijanskog kluba pominjali i neki kineski investicioni fondovi, ali pitanje koliko su sada ozbiljni u toj nameri.

Fudbalski klub Milan osnovan je 16. decembra 1899. godine, a do sada je u trofejnoj sali sakupio sedam titula prvaka Evrope, 18 Skudeta, po pet kupova Italije i evropskih superkupova, dva Kupa pobednika kupova, tri Interkontinentalna kupa, Svetskog klupskog prvaka i šest italijanskih superkova.

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×