Gospodski maniri Zinedina Zidana: Dani, izvini… (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.02.18. | 17:01

Legendarnom asu nije bilo teško da prizna da je napravio grešku što je mladog fudbalera uveo u igru samo 29 sekundi

Veliki i časni ljudi su uvek spremni da priznaju svoju grešku, a ako neko ima gospodske manire u svetu fudbala onda je to Zinedin Zidan. Legendarni francuski as i sadašnji trener Real Madrida izvinio se svom prvotimcu Daniju Sebaljosu zbog toga što ga je prošle srede u utakmici sa Leganjesom uveo svega 29 sekundi u igru.

Za mnoge bi i tih 29 sekundi u dresu Kraljevskog kluba predstavljale čast, takav je slučaj sasvim sigurno i sa Sebaljosom, ali su zato španski mediji napravili čitavu aferu oko toga, pa je Zidan na konferenciji za medije morao da vadi fleke.
Žao mi je. Oduševljen sam sa njim, on je dobar dečko, naporan radnik, nije imao mnogo minuta u prvom timu, ali i dalje radi. Sećam se kako je odigrao utakmicu protiv Alavesa, kada je postigao dva gola. Srećan sam sa njijm, malad je i mora da bude strpljiv. Mora da nastavi da se bori i dobiće svoje minute“, rekao je Zidan.

Izabrane vesti

Sebaljos se protiv Leganjesa vratio na teren prvi put još od početka decembra zbog problema sa povredom. Mladi vezista je na Bernabeu stigao prošlog leta iz Betisa za obeštećenje od 16.500.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zinedin ZidanDani Sebaljos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara