""
""

GOTOVO: Ovo je najskuplji klinac u istoriji fudbala!

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.01.18. | 07:57

Juventus izvisio...

Supertalentovani Italijan Pjetro Pelegri (16) novi je fudbaler Monaka. Mladić sutra stiže na Azurnu obalu na lekarske preglede, nakon što je Đenova prihvatila 25.000.000 evra tešku ponudu Kneževa za svog dragulja.

Izabrane vesti

Juventus je dugo bio u igri, pratio je Pelegrija otkako je zakročio na veliku scenu, ali kada je danas trebalo istresti vreće para, Stara dama je po ko zna koji put ostala "čvrsta" u stavu da ne želi da ide preko 20.000.000 evra, pa je ostala bez talentovanog napadača.

Takav stav otvorio je prostor Monaku, koji je na brzinu uhvatio Pjetrovog agenta Đuzepea Riza i preko njega obezbedio sebi zanimljivo pojačanje za godine koje dolaze. Pelegri sutra putuje u kneževinu na lekarske preglede i potpisivanje ugovora po kojem će zarađivati 1.000.000 evra po sezoni, uz mogućnost da svake godine zarada raste.

Takođe, Đenovi pripada 10% od sledeće prodaje pod uslovom da Pelegri pređe negde za minimum 40.000.000 evra, ali o tom potom.

Za sada je jedino važno istaći da je Pjetro Pelegri zvanično postao najskuplji dečak u istoriji svetskog fudbala jer do današnjeg poteza Monaka nikada nijedan klub nije platio za fudbalera njegovih godina ovoliko obeštećenje.

Podatak koji laska, ali i obavezuje...

(FOTO: Screenshot)


tagovi

TransferiSerija AMonakoLiga 1JuventusItalijaFrancuskaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara