Gotovo: Partizan poslao Nikolića u Spartak

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.01.20. | 16:53

Pozajmica do kraja sezone

Veze na relaciji Topčidersko brdo – Subotica funkcionišu kao podmazane. Izgradili su Partizan i Spartak minulih sezona sjajne poslovne odnose, koji potvrdu dobijaju i u aktuelnom prelaznom roku. Posle 18-godišnjeg veziste Nikše Vujanovića i dva leta stariji krilni napadač Strahinje Jovanovića, klub sa severa Bačke dogovorio je dolazak još jednog pojačanja iz Humske – Nemanju Nikolića.

Za razliku od talenata iz škole, angažovanih trajno, iskusni napadač će na Gradski stadion stići u formi pozajmice, pošto je uprava Partizana za kolegama iz Spartaka utanačila uslove saradnje. Popularni Taki će među Plavim golubovima ostati do kraja takmičarske godine, a onda će se vratiti u Beograd, pošto ga ugovor sa osvajačem Kupa Srbije veže do juna 2021.

Izabrane vesti

Biće to druga pozajmica Nemanje Nikolića ove sezone, jesenas je nosio dres Vojvodone, na devet prvenstvenih utakmica postigao je tri i namestio dva gola, ali odlukom trenera Nenada Lalatovića nije u planovina za prolećne izazove.

Podsetimo, Nikolić je leta 2018. posle sjajnih igara baš za Spartak stigao među crno-bele u poslu vrednom 350.000 evra, lane je bio čak i najbolji asistent ekipe (deset dodavanja za gol), zatresao je mrežu osam puta, međutim, odlukom Sava Miloševića posle osvojenog Kupa Srbije našao se u grupi od deset igrača na koje šef stručnog štaba nije računao.

On će postati sedmi igrač u poslednje tri sezone koji prošao put od Humske do Subotice i(li) natrag. Pre Vujanovića i Ivanovića, to su učinili Luka Cucin, Đorđe Ivanović, Nemanja Glavčić i Sava Petrov.

Nikolić bi u narednim danima trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Vladimiru Gaćinoviću na pripremama u turskoj Antaliji.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara