""
""

Gudeljov vreli januar: Sevilja, Real Sosijedad, Hamburger... A sad i engleski premijerligaš!

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.12.16. | 16:42

Samo da vidimo koja će biti visina transfera

Nemanja Gudelj više nema budućnost u Ajaksu, biće prodat u zimskom prelaznom roku, a red kandidata za njegov autogram je sve duži. Priključio se i Sautempton.

Izabrane vesti

Gudelj će biti jedan od traženijih fudbalera u januarskom prelaznom roku.

Prvo je Sevilja obnovila interes s obzirom da ga je snimala još dok je igrao za Bredu. Potom se Hamburger javio sa željom da angažuje srpskog reprezentativca, a onda je ozbiljan interes pokazao Real Sosijedada. Španski mediji javljaju da je Gudelj velika želja trener Sakristana koji apeluje na upravu kluba da mu dovede Srbina, ali oni smatraju da je cena previsoka jer Ajaks traži 8.000.000 evra.

Sada je u priču ušao i Sautempton, javljaju holandski mediji. Njima novac neće biti problem, ali znaju da će Ajaks morati da bude mekši u pregovorima da spusti cenu jer polusezona van prvog tima bi drastično oborila cenu Gudelju. Spekuliše se da bi slavni klub iz Amsterdama pristao i na 6.000.000 evra.

Od letošnjeg odlaska Viktora Vanjame, Sautempton ima problema na sredini terena i dobro bi mu došlo pojačanje poput Gudelja. Inače, Suatempton nije jedini premijerligaš koji je pokazoivao interesovanje za Gudelja. Prošlog leta su to bili Barnli i Sanderlend. 

(FOTO: Action images)


tagovi

SautemptonPremijer ligaNemanja GudeljHolandijaEvropaEredivizijaEngleskaAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara