Veliki problemi u taboru Novosađana tri dana pre početka Superlige
/ Izvor: mozzartsport.com, Sportski žurnal
Haos u Vojvodini - još jedan igrač izbačen iz prvog tima!
"Problemi na Karađorđu"

Sve je više problema u taboru Vojvodine kako se bliži početak Superlige. Opšti utisak je da izuzetno nezadovoljstvo tinja u taboru Novosađana, gde je posle Nikole Trujića, još jedan fudbaler suspendovan i odstranjen iz prvog tima.

Radi se o  vezisti Nikoli Kovačeviću (23) koji je suspendovan zbog nediscipline.
„Kovačević je sebi dao za pravo da određuje sastav ekipe i zbog tog postupka je suspendovan. Nedisciplina ne može da se toleriše. U Vojvodini se u prošlosti previše dozvoljavalo igračima i tome se jednom mora stati na put. Po svaku cenu, šta košta da košta“, poručuje prvi finansijer Novosađana Dragoslav Vuković u razgovoru za Sportski žurnal.

Odstranjen: Kovečević

Situacija na Karađorđu je sve zamršenija, čak se i opstanak kluba dovodi u pitanje.
„Vojvodina liči na kuću nasred puta. U nju svraća ko hoće, uzme šta mu treba i ode ostavljajući za sobom otvorena ulazna vrata. Zbog toga sam ovde, da sprečim dalje urušavanje, odnosno da ne dozvolim dalje čerupanje Vojvodine i sprečim da se ugasi. Mnoge opasnosti prete I, verujte, kad bih digao ruke od kluba propast bi brzo usledila“, tvrdi Vuković.

Prvi finansijer Vojvodine kaže da Bogdan Planić neće u Crvenu zvezdu.
„To su medijske spekulacije, bez osnova. Niko nas iz Zvezde nije zvao, tako da od njegovog odlaska nema ništa.“

Slična je situacija i sa Dejanom Melegom koji je predstavljen kao pojačanje u turskom Kajzeriju.
„Sporna je izlazna klauzula. Neko je izgleda falisfikovao dokument - ko uplati 300.000 evra dobija Melega! Turci su toliko uplatili, tvrdim da je njegova cena trostruko veća. Videćemo šta će biti, čekamo turke da se jave“, zaključuje Dragoslav Vuković.

Inače, Novosađani otvaraju novu sezonu u Superligi Srbije u petak uveče (20. časova) utakmicom sa Čukaričkim u Novom Sadu. 

(FOTO: Star Sport, MN press)

Najnovije vesti×