"Pobjednik Ranko Stojić"
"Pobjednik Ranko Stojić"

Hičkokovski kraj nagradne igre u RS: Alen je izbio na prvo mjesto, a onda je stigao Ranko sa Skandinavcima!

Vreme čitanja: 3min | sre. 01.11.17. | 12:41

Volkswagen Polo osvojio je Ranko Stojić, koji je posljednjeg dana nagradne igre sastavio pobjednički tiket

Pobjednik Ranko Stojić

Da je MOZZART dao nekom scenaristi da napiše dramatičan kraj nagradne igre u Republici Srpskoj, vjerovatno ne bi uspio da dostigne ono što se u stvarnosti dogodilo.

Izabrane vesti

Nagradna igra „Pogodi najveću kvotu“ u Republici Srpskoj, naime, trajala je od 1. do 30. oktobra, a pretposljednjeg dana, dakle u nedjelju 29. oktobra na čelo tabele izbio je Alen Kararić iz Prijedora s kvotom 2.629, koji je svoj tiket sastavio preko sajta mozzartbet.ba.

BMW ide u Vranje!

„Iskreno da vam kažem, mislio sam da je to to. Nisam vjerovao da neko za 24 časa može da me prestigne“, priča nam Alen.

Ali - dogodilo se. U Banja Luci pobjedničku taktiku je kovao Ranko Stojić, dugogodišnji MOZZARTOV kladilac. On je ciljano sastavio tiket za koji je vjerovao da posljednjeg dana može da „odnese sve sa stola“. A to „sve“ je u ovom slučaju Volkswagen Polo. I uspio je. Osnovu njegovog tiketa, odigranog posljednjeg dana takmičenja, činila su tri tačna rezultata u Skandinaviji, a ukupna kvota iznosila je sjajnih 4.800!

Rankov pobjednički tiket

„Cijeli mjesec sam igrao tikete namjenski za nagradnu igru. Stalno sam govorio supruzi da ćemo se provozati u Polu. Bio sam uporan i isplatilo se, i to posljednjeg dana!“

Kakva je to taktika sa tri tačna rezultata u Skandinaviji, pitali smo Ranka, koji je pored automobila, dobio je 5.088 konvertibilnih maraka na samo jednu uloženu.

„Skandinavske lige su moja stvar! Igram stalno na njih jer sam siguran da tu ti narodi gore na sjeveru Evrope dosta pošteniji od ostatka svijeta, i da ne namještaju utakmice. I eto, vidite, bio sam u pravu. Igram često i na danski Brondbi, i na švedske AIK i Norčeping, pratim ih, i osjetio sam ove tačne rezultate. Hvala im.“

A moglo je i da ne bude tako bajkovito za Ranka. Pošto su mu došla tri tačna rezultata, čekao je dvojku na Inter protiv Verone. Milanski Nerazuri poveli su, ali su u drugom dijelu primili gol.

„Bilo je napeto, ali srećom, nisam se dugo nervirao. Odmah poslije izjednačujućeg gola, Ivan Perišić je povisio na 1:2. Hvala i njemu. Neka svrati na piće do Banja Luke, moje je gost, a-ha-ha“, presrećan je Ranko, dobitnik automobila Volkswagen Polo u MOZZARTOVOJ nagradnoj igri u Republici Srpskoj.

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, stara je izreka. Kako je Ranku svanulo zbog Skandinavaca i Intera, tako se Alenu smrklo. Naš igrač iz Prijedora je na kraju osvojio drugo mjesto i skuter Peugeot Kisbee 50, uz ostvareni dobitak 2.787 konvertibilnih maraka na jednu uloženu konvertibilnu marku.

Alen Kararić

„Daleko od toga da sam nezadovoljan, ali već sam vidio sebe u Polu. Ali šta je tu je. Sljedeći put prva nagrada je moja“, najavljuje Alen Kararić.

I Ranko i Alen dugogodišnji su igrači MOZZARTA.

„Godinama se kladim u MOZZARTU. Ovo mi je prvi veći dobitak, i odmah sam na njega nakačio i automobil. Nadam se da će biti još toga. Ako i ne bude, kladionica je moja omiljena razonoda, i sve radimo u svrhu zabave“, kaže Ranko.

Alen takođe hvali našu kompaniju:

„MOZZART ima najbolju ponudu, i ja, kao i moji prijatelji, igramo samo kod vas. Imate mnogo sportova, mnogo igara, i lakše je doći do dobitka“, kaže Alen.

Alenov tiket

Neizvjesna borba za prvo mjesto bacila je u drugi plan našeg kladioca iz Banja Luke Dragana Despota, koji je s kvotom 2.057 na tiketu zauzeo treće mjesto i pored 2.571 konvertibilne marke na jednu uloženu, dobio i mobilni telefon najnovije generacije Samsung S8.

Takođe čestitamo i takmičarima na lokalnom nivou, dakle na svakom uplatno-isplatnom mjestu i zasebno na sajtu, koji su osvojili sljedeće nagrade:

1. mjesto BICIKL
2. mjesto RUČNI SAT
3. mjesto SPORTSKI PAKET

Čestitamo i svim ostalim učesnicima i želimo da vas obavjestimo da MOZZART već sprema nova iznenađenja za svoje igrače!


tagovi

BiHpogodi najveću kvotuRepublika Srpska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara