""
""

Humanitarni tiket u podne: Ivan Gavrilović tipuje za Institut za onkologiju i radiologiju u Beogradu

Vreme čitanja: 4min | sub. 27.01.18. | 11:15

Poznati pevač je u svom maniru, velikom brzinom složio pet kečeva i još štošta na plemenitom listiću!

U sastavljanju današnjeg „Humanitarnog tiketa u podne“, kompanija Mozzart će se družiti sa dens i tehno-folk pevačem, Ivanom Gavrilovićem. Popularna dens zvezda iz poslednje decenije 20. veka rado se odazvalanašoj ponudi i pristao da bude deo ove Mozzartove dobrotvorne akcije.

Želja mu je da ukoliko njegov tiket „prođe“, sredstva usmeri ka Institutu za onkologiju i radiologiju Beograd. Ivan je u mladosti trenirao fudbal, ali je muzika isplivala u prvi plan pa se posvetio muzici. Jedan je od osnivača grupe Funky House Band, koja je bila jedna od prvih pop-dens grupa u Srbiji. Veliku popularnost su stekli 1992. godine kada su izdali album „Ajde malo mrdaj“. Izlaskom ovog albuma, javnost je očekivala da će postati grupa godine, ali je Ivan tada izašao iz benda i otpočeo solo karijeru.

Izabrane vesti

Svoj prvi album je izdao 1994. godine, a pesma „200 na sat“ je bila hit godine. Pored ove pesme, veliku popularnost su stekle numere „Pevaj“ i „Došao sam da te ženim“. Od 1995-1998. godine je izdao četiri  albuma: „Motori“, „Hoću s tobom da đuskam“, „Nasmeši se“, „Tri godine“. Od 2000-2012. su izašli albumi „Zemlja nek se uvija“, „Ali zašto?“, „Laži me nežno“, „Gas do daske“, „Priznaj mi“. Oženjen je Marinom i ima dva sina, Nikolu i Iliju.

Pogledajmo kako je tipovao naš humanitarni kladilac, Ivan Gavrilović. Želimo mu sportsku sreću i dobitnu kombinaciju.

ODIGRAJ IVANOV TIKET

Popularni pevač prošetao je Starim kontinentom, ali je odabrao lige iz tri države: Španija, Italija i Nemačka.

Krećemo od Pirineja i duela: LA KORUNJA – LEVANTE; VALENSIJA – REAL MADRID i VILJAREAL – SOSIJEDAD. Svakako od odabranih duela najveću pažnju privlači derbi Slepih miševa i Kraljevskog kluba. Madriđani su 30 puta bili bolji od rivala. Trenutno Valensija ima suficit od pet poena. Real je poražen od Leganesa, a domaći su izgubili poslednje dve utakmice. Evo šta je odabrao da odigra popularni muzičar.

“La Korunja – Levante 1, Valensija – Real DŠ iks, dva i Viljareal – Sosijedad dva plus”.

Ivan je odabrao i dva meča iz Serije A, SASUOLO - ATALANTA  i KJEVO – JUVENTUS. Stara Dama ima bod minusa u odnosu na vodeći Napoli. Pobeda i tri boda su imperative protiv Letećih magaraca koji su na 13. mestu. Juve je imao minimalac, a Lacio je bio ubedljiv protiv Kjeva. Statistika ubedljivo na strani gostiju, 1:7:21.

“Verujem da će Atalanta uzeti bod ili sva tri pa igram DŠ iks, dva. Kad je Juve u pitanju dileme nema, očekujem dvojku”.

I za kraj Ivan nas je odveo u Bundesligu: BAJERN – HOFENHAJM, DORTMUND – FRAJBURG, KELN – AUGZBURG i RB LAJPCIG – HAMBURGER. Naš poznati gost čekuje pobede svih domaćina, a mi ćemo se malo više zadržati na Kelnu i Augzburgu. Gosti su u sredini, a Jarčevi drže fenjer lige. Domaće ohrabruju tri pobede i remi u poslednjih pet utakmica. Forma je u usponu. Statistika kaže 4:4:6.

Na sve četiri utakmice igram po jedinicu”, konstatovao je dobrotvorni kladilac Ivan Gavrilović.

Ivana smo upoznali i sa društveno odgovornim delovanjem kompanije MOZZART što je srpski muzičar toplo i sa radošću saslušao.

Prethodnih godina, kroz saradnje s Fondacijom B92 i Blic fondacijom i kroz nabavku inkubatora i aparata za skrining sluha kod beba, kompanija Mozzart uticala je na stvaranje boljih uslova za razvoj najmlađih.

Najpoznatiji i najmasovniji društveno odgovorni projekat kompanije Mozzart svakako je akcija „Sto terena za jednu igru“, čiji je cilj razvoj sporta u Srbiji i sklanjanja dece sa ulice. Do sada je više od 50 gradova i opština širom zemlje dobilo obnovljena košarkaška igrališta, a time i nova mesta za druženja i okupljanja. Ovoj akciji pridružile su se i podržale je mnoge naše i svetske košarkaške legende: Svetislav Pešić, Dejana Bodiroga, Dragan Kićanović, Dejan Tomašević, Boban Marjanović, Milan Mačvan, Miroslav Raduljica, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Darko Miličić, Duda Ivković, Željko Obradović, Saša Danilović, Milan Gurović... Upravo je 56. igralište renovirano u Novom Sadu i ponelo je ime popularnog Čiče.

 Pored obnove košarkaških terena, kompanija Mozzart osnažuje sportski duh i donacijama sportske opreme raznim klubovima širom zemlje kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“. Mozzart opremu trenutno nosi više od 50 fudbalskih, košarkaških, rukometnih i odbojkaških klubova nižeg ranga. Među njima su i buduće reprezentativke Srbije u sve popularnijem futsalu, kadetkinje Vojne akademije. Nastavljamo sa akcijama o kojima smo govorili. Novost je donacija 1.500 televizora s naših uplatno-isplatnih mesta koje ćemo rasporediti u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Jedan kontigent odlazi ka Institutu za onkologiju i radiologiju Beograd. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije.

Informacija bitna za Republiku Srpsku!

Takođe, ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Ivana Gavrilovića, dobitak će biti doniran i za Dom za mušku djecu i omladinu ometenu u razvoju Prijedor u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:00 1041 ITA 1 Sassuolo - Atalanta ds X2 1,41
Sub 20:45 1037 ITA 1 Chievo - Juventus ki 2 1,30
Sub 15:30 3012 NEM 1 Bayern - Hoffenheim ki 1 1,22
Sub 15:30 3022 NEM 1 Dortmund - Freiburg ki 1 1,35
Sub 15:30 3006 NEM 1 Koln - Augsburg ki 1 2,80
Sub 15:30 3008 NEM 1 RB Leipzig - Hamburger ki 1 1,55
Sub 13:00 4017 ŠPA 1 La Coruna - Levante ki 1 1,95
Sub 16:15 4020 ŠPA 1 Valencia - Real Madrid ds X2 1,19
Sub 20:45 4021 ŠPA 1 Villareal - Sociedad ug 2+ 1,22

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

ValensijaSrbijaSerija AReal MadridPrimeraJuventushumanitarni tiketEvropaBajern MinhenAtalanta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara