""
""

Humanitarni tiket u podne: Milutin Milošević tipuje za Dom za nezbrinutu decu Jovan Jovanović Zmaj

Vreme čitanja: 4min | čet. 12.10.17. | 12:00

Beogradski fantom odigrao je jedinicu na Palmeiras!

U današnjem dobrotvornom poslovanju kompanije Mozzart, a u akciji „Humanitarni tiket u podne“, imamo jednog sjajnog glumca koji će nam pomoći da istipujemo dobitnu kombinaciju za Dom za decu bez roditeljskog staranja “Jovan Jovanović Zmaj” na Voždovcu. Filmski, pozorišni i televizijski glumac, široj javnosti poznat kao Beogradski fantom je zapravo Milutin Milošević, rođeni Čačanin koji je nakon završene čačanske gimnazije zaplovio glumačkim vodama. Kako se Milutin, danas naš Humanitarni kladilac otisnuo u glumačke vode? 

Izabrane vesti

Diplomirao je 2004. godine  na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Gordane Marić. Već na drugoj godini studija počinje da radi na filmu i pozorištu. Ima status samostalnog umetnika. Značajne uloge ostvario je  u Ateljeu 212, Narodnom pozorištu, Bitef Teatru, ali i na nezavisnim scenama i pozirištima u regionu. Ostvario je nekoliko uloga u televizijskim serijama u zemlji i inostranstvu, kao i velikom broju filmskih rola. Najšira filmska publika ga povezuje sa filmovima „Sveti Georgije ubija aždahu“ i „Beograski fantom“.

Nadajmo se da će naš današnji plemeniti kladilac, kad je plemeniti tiket u pitanju, krenuti dobitničkim stopama. Trenutno imamo 69 uspešnih kladilaca uz čiju pomoć smo donirali, samo u ovoj akciji, ravno 4.662.715 dinara.

A sad je pravi trenutak za par rečenica o društveno odgovornom poslovanju kompanije MOZZART.

Donacijama podržavamo fondacije “Budi human” i “Podrži život”. MOZZART je obnovio i svečano otvorio i 53. košarkaško igralište u čuvenoj akciji “100 terena za jednu igru”. Doniramo i sportsku opremu klubovima iz cele Srbije u akciji “Novi dresovi za nove šampione”. Podržavamo paraolimpijce, košarkaše, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, džudiste…

 Donirali smo svojevremeno veliki broj inkubatora srpskim porodilištima, kao i aparate za skeniranje sluha kod naših najmlađih…

Pomogli smo mnogim mladim naučnicima, studentima, ali i mnogima drugima kojima je pomoć bila neophodna. Srbija je ove godine po prvi put imala predstavnike na prestižnom međunarodnom turniru mladih fizičara u Singapuru, a odlazak na put mladih naučnika omogućila je, između ostalih, i kompanija Mozzart. Svakog meseca izdvajamo značajna sredstva za neprofitne sportske organizacije, mala sportska udruženja i neafirmisane pojedince, te je nedavno mladom karatisti Lazaru Jojiću, kome je u četvrtom razredu osnovne škole otkrivena Kronova bolest, donirana sportska oprema koju je nosio na Svetskom prvenstvu u Klužu. Osim toga, KLS, ABA liga, KK Železničar I Paraolimpijski komitet Srbije nalaze se na listi partnera naše kompanije.

To je znamo samo deo MOZZARTOVOG društveno odgovornog poslovanja, ali obradovaćemo još mnogo klubova iz nižih rangova takmičenja novim dresovima, obnovićemo još košarkaških terena i nastojaćemo da pomognemo što većem broju i pojedinaca i organizacija kako bismo zajedno učinili svet oko nas boljim.

ODIGRAJ MILUTINOV TIKET 

Vreme je za plemenito tipovanje, srećno Milutine!

Današnji plemeniti tiket započinjemo utakmicom iz brazilske Serije A, duelom PALERMASA i BAIJE. Veliki zeleni su u prošlom meču pretrpeli poraz kod kuće od Santosa, tako da će sigurno želeti da se iskupe pred domaćim navijačima. S druge strane, Baija beleži promenljive rezultate u poslednje vreme, tako da trenutno zauzima donji deo tabele, tako da će morati dobrano da se potrudi kako ne bi zauzela jedno od poslednjih mesta.

,,Staviću keca na domaćina, deluje mi kao sigurica“.

Sada se selimo u naš komšiluk, tačnije u bugarsku ligu. U fokusu nam je meč BOTEV – SEPTEMVRI. Momci iz bugarske srednjovekovne prestonice Plovdiva vezali su dve pobede u poslednjim duelima i sa samopouzdanjem dočekuju narednog protivnika. Za razliku od njih, gosti beleže sve same neuspehe u dosadašnjem delu takmičenja, u kome su osvojili samo sedam bodova, tako da će im biti jako teško u predstojećem meču.

,,Botev mi se čini kao favorit, s toga igram keca“.

Sada pogled usmeravamo ka finskoj ligi, tj. meču JJK – ILVES. Domaćinu ove sezone ne cvetaju ruže, i trenutno se nalazi na začelju tabele, odakle se teško može pomeriti. Za razliku od ekipe JJK, ILVES iako ređa promenljive rezultate ipak se nalazi na četvrtoj poziciji, ali je ostao bez šansi da osvoji prvenstvo.

,,Nema sumnje, Ilves je daleko bolji tim, zato igram dvojku“.

Humanitarni tiket nastavljamo utakmicom iz norveške lige, VALERENGA – HAVESUND. Ponos Osla se ove sezone baš ne može nazvati tim imenom, jer beleži sve same poraze, uz tek po koju pobedu ili remi. Za razliku od njih, gosti iako poraženi u prošlom kolu mogu se pohvaliti boljim rezultatima, samim tim i boljem rangu.

,,Čini mi se da će ovde pasti dosta golova, zbog toga igram 3+“.

Današnji dobrotvorni tiket završavamo utakmicom sa Ostrva, duelom velških ekipa  NJUTAUNA i BALA TAUNA. Oba tima nisu imresionirala ove sezone, i nalaze se u donjem delu tabele, s tim da je domaćin nešto bolji, pa ima dva boda više. Međutim, u nekoliko prethodnih duela ove dve ekipe niko nije previše dominirao, tako da šarolikost rezultata daje za pravo i jednima i drugima da se nadaju dobrom rezultatu.

,,Deluje mi da će i ovde biti više golova, pa opet stavljam 3+“, zaključio je humanitarno tipovanje Milutin Milošević koji će dobitak, ako prođe tiket, usmeriti  za Dom za decu bez roditeljskog staranja “Jovan Jovanović Zmaj” na Voždovcu.

Takođe, ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Milutina Miloševića, dobitak će biti doniran i za Međunarodni forum solidarnosti u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 02:00 1503 BRA 1 Palmeiras - Bahia ki 1 1,55
Čet 19:00 1201 BUG 1 Botev Plovdiv - Septemvri Sofia ki 1 1,55
Čet 17:30 5703 FIN 1 JJK - Ilves ki 2 1,55
Čet 19:00 5601 NOR 1 Valerenga - Haugesund ug 3+ 1,80
Čet 20:45 2501 VEL 1 Newtown - Bala Town ug 3+ 1,60

*Kvote prikazane u rubrici bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama.

(Piše: Đurđe Mečanin)
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(Foto: Branko Starčević)


tagovi

bet analizahumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara