""
""

Humanitarni tiket u podne: Srđan Dinčić tipuje za Dušana Todorovića iz Kušiljeva

Vreme čitanja: 3min | pet. 21.04.17. | 12:00

Poznati komičar odigrao iz keca u kec na Sevilju

U današnjem izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“ koji priređuje kompanija MOZZART, naš plemeniti kladilac je Srđan Dinčić, poznat kao stend-ap komičar, satiričar, humorista i scenarista, a član je organizacije Standup.rs.

Izabrane vesti

Srđan, uvek nasmejan i spreman za dobru šalu, bio je upoznat sa pojedinim humanitarnim aktivnostima kompanije MOZZART. Znao je da od prošle godine traje naša akcija „Humanitarni tiket u podne“, da smo ugostili mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike, filma, pozorišta, sporta, novinarstva… ali smo mu predočili da je on 316. humanitarni kladilac, da smo imali 45 dobitnika koji su omogućili da kompanija MOZZART na više od 35 adresa iz sopstvenih sredstava donira preko tri miliona dinara.

Pored „Humanitarnog tiketa u podne“ kompanija MOZZART donacijama i sponzorstvima pomaže srpska porodilišta, fondaciju Podrži život, ustanovu Kolevka iz Subotice. Potom podržava razvoj vaterpola, košarke, kako u zemlji, tako i u regionu. U akciji „100 terena za jednu igru“ obnavlja košarkaška igrališta u Srbiji, donira sportsku opremu klubovima iz manjih sredina i mislimo da je bilo dosta nabrajanja, slede tri tačkice…

Vraćamo se na Humanitarni tiket i želimo da Srđan sastavi dobitnu kombinaziju!

Prva utakmica dolazi iz Ukrajine, DINAMO KIJEV - ŠAHTJOR. Tamošnji plej-of je u toku, a gosti imaju suficit od 11 poena. Pobednička serija Dinama traje poslednjih šest utakmica. Statistika gostiju u poslednjih pet mečeva je 3-1-1.
„Očekujem otvorenu igru jer se sastaju dve najbolje ekipe u zemlji. Zato igram na golove, 3+“, kaže za MOZZART Sport Srđan Dinčić.

PREPIŠI SRĐANOV TIKET

Srđanovim forama smejemo se svakog petka u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, čiji je scenarista od početka serijala, a deo je i ekipe „Četiri i po muškarca“. Dinčić je na plemenitom tiketu odigrao i jednu duplu šansu. Meč NOVARA - PERUĐA. Italijanska Serija B u kojoj Peruđa beži domaćem sastavu za tri boda. Novara ima pobedu, po dva remija i poraza u poslednjih pet utakmica. Gosti su na tri remija, a imaju po pobedu i poraz iz isto toliko utakmica.
„Idem na duplu šansu 1X i ne više od tri gola.“

Naš humanitarni kladilac dosad je objavio tri zbirke aforizama, dve samostalne i jednu kao koautor, kao treći duel odabrao je meč GENT - OSTENDE. Belgijski plej-of, utakmica četvrtog kola, a domaći su trenutno na drugoj poziciji. Gosti su šesti, tačnije poslednji. Gent je u seriji od 11 trijumfa i nerešenih ishoda. Ostende uglavnom igra na remije, pet u poslednjih šest mečeva.
„Očekujem čistog keca.“

Na nastupima našeg gosta traži se mesto više, a iz publike se stalno čuju uzvici „legendo“. Srđan je sad skoknuo do Pirineja i odigrao duel SEVILJA - GRANADA. Domaći su četvrti, gosti vode borbu za opstanak. Sevilja nije imala sreće u duelima sa velikim ekipama poput Barselone i Atletika. Granada je izvukla samo bod protiv La Korunje. Sevilja je osam puta tukla rivala, ali je gost u poslednjih pet međusobnih okršaja čak tri puta slavio.
„Ništa me neće pokolebati da odigram iz keca u kec.“

Naš gost sa publikom komunicira i na društvenim mrežama, a njegove dosetke na Tviteru prati više od 55.000 ljudi. Srđan je plemeniti tiket zaključio sa košarkaškom utakmicom Evrolige, OLIMPIJAKOS - EFES. Grci su sa 87:72 dobili prvi meč i poveli u seriji sa 1:0. Trebalo bi da ponovo iskoriste prednost domaćeg terena.
„Ispoštovaću domaće i odigrati keca“, zaključio je dobrotvorni tiket Srđan Dinčić koji će dobitak, ako ga bude, usmeriti za fondaciju Budi human, ciljano za Dušana Todorovića iz sela Kušiljevo kod Svilajnca.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:00 7081 EL PF Olympiakos - Efes ki 1 1,30
Pet 20:30 1809 BE1PF Gent - Oostende ki 1 1,70
Pet 19:00 1022 ITA 2 Novara - Perugia kmb 1X&0-3 1,70
Pet 19:00 4281 UK1PF Dynamo Kyiv - Shakhtar ug 3+ 1,65
Pet 21:00 4001 ŠPA 1 Sevilla - Granada pk 1-1 1,45

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet infohumanitarni tiketsportsko klađenjetiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara