Humanitarni tiket u podne: Strahinja Gavrilović tipuje za Centar za razvoj socijalnih usluga „Knjeginja Ljubica“ iz Kragujevca

Vreme čitanja: 4min | sub. 19.01.19. | 11:49

Na Mančester, Njukasl, Ajntraht i Romu

Košarkaš Borca, prošle godine vlasnik dresa Parnog valjka, Strahinja Gavrilović oblači MOZZART opremu i izlazi na teren „Humanitarnog tiketa u podne“. On će po vlastitoj želji tipovati za Centar ua razvoj socijalnih usluga „Knjeginja Ljubica“ iz Kragujevca, a mi ćemo ga po ustaljenom pravilu u Srbiji podržati kompanijskom uplatom od 10.000 dinara, dok će tiket preko Drine kvotu množiti sa standardnih 50 konvertibilnih maraka.

Prvi par Strahinja je potražio u Seriji A, na susretu ROMA – TORINO. Roma se sabrala, počela da pobeđuje u nizu. Naime, dva uzastopna slavlja iz prošle kalendarske godine u Seriji A, krunisana su s ubedljivih 4:0 protiv Virtus Entele u okviru Kupa Italije. Večni grad zbog toga očekuje skalp Torina, koji je poslednjih dana prohujale godine mučio Lacio, pa izboksovao remi (1:1). Ostvare li domaćini plan, nastaviće se njihova serija pobeda koja u ovom trenutku broji dva slavlja iz minule godine, na kojima je protiv Torina prolazila i NG igra.
„Igram na golove, tipujući na GG igru“, reče Strahinja.

Izabrane vesti

Sledeća je Bundesliga, meč AJNTRAHT FRANKFURT – FRAJBURG. Ovde valja znati da svakako ima kvaliteta u sastavu Frajburga, o čemu govore dva X ishoda sa Hertom i Bajernom iz oktobra i novembra prošle godine. Naravno, mnogo se toga moglo promeniti do sada, što od Ajntrahta bez obzira na sve traži maksimalnu koncentraciju u dokazivanju kvaliteta koji je neosporno na strani domaćina. Dokazano je to i u prvom kolu Bundeslige, kada je Ajntraht slavio sa 0:2, ali ne treba zaboraviti ni na prošlu sezonu u kojoj je Frajburg izboksovao dva X ishoda s ovim istim rivalom.
„Neka bude TM12+, odnosno neka Ajntraht postigne makar dva gola“...

Pređimo na Engleze, i prilike koje nas čekaju uoči susreta NJUKASL – KARDIF. Okršaj donjeg doma Premijer lige mogao bi da bude neizvestan, budući da i jedni i drugi u poslednje vreme igraju loše, tu i tamo tek s ponekim X ishodom. Budući da je Kardif nedavno sa fenjeraškim Hadersfildom odigrao mršavo, i zabeležio nepopularnih 0:0, stiče se utisak da će se i sa Njukaslom koji nema slavlje na poslednjih pet utakmica ponoviti ista priča. Uostalom, tako je bilo i u drugom kolu, na takmici u kojoj je Njukaslov, Brazilac Kenedi s bele tačke promašio, i to ni manje ni više nego šest minuta nakon isteka regularnih 90 minuta.
„Biram jedinicu na Njukasl“.

A sad raspisujemo činjenice vezane za par s najvećom kvotom u današnjem tipovanju, pa pod lupu stavljamo meč MANČESTER JUNAJTED – BRAJTON. Domaći sastav je uspeo da savlada Totenhem na Vembliju i tako produži niz na šest uzastopnih pobeda. Ovim trijumfom izjednačio se sa Arsenalom na petom mestu tabele. Brajton je u prvom delu sezone e pred svojom publikom savladao je Mančester sa 3:2. Ipak, Crveni Đavoli su od šest duela sa Galebovima na svom terenu dobili pet, uz jedan nerešen ishod.

„Kombinujem prelaz i golove, što me ovom prilikom vodi do igre 1-1&3+”, reče Strahinja Gavrilović sa željom da postane 151. dobitnik Humanitarnog tiketa u podne.

Interesantni podaci, baš kao i biografija našeg gosta za koga verujemo da mnogi od vas nisu znali da je nakon logičnih početka u kragujevačkom Radničkom, poslednja godina njegovog srednjoškolskog školovanja, a samim tim i košarkaške karijere vezana za SAD. Bilo je to u San Dijegu, a zatim je uz stipendiju Univerziteta Južne Kalifornije četiri naredne godine proveo u timu Trojanaca. Vratio se 2016. godine, potpisao ugovor s KK Dinamikom, da bi sa Partizanom prošle sezone došao do osvojenog Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

I to bi bilo sve, odnosno ono najglavnije što smo nameravali da prenesemo u ovim redovima. Ipak, kako ne bi ostali nedorečeni, odnosno kako bi se spremili za proleće i nastavak MOZZART sezone u akcijama “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”, konstatujemo da smo do sada otvorili ukupno 72 igrališta. Bilo nas je svuda, a ako nas i niste sreli u vašem neposrednom okruženju, budite uvereni da ćemo se u najskorijem roku pojaviti! To je tako jednostavno, jer MOZZART je kompanija koja uvek ide pod ruku sa sportskim načinom života koji nas okuplja svih ovih godina, baš kao i plemenite pobude uz koje iz dana u dan s našim gostima biramo adrese na koje će potencijalni dobitak iz “Humanitarnog tiketa” otići u Republici Srpskoj.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Strahinja Gavrilović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za stara lica “Natura” sa Pala. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 12,36, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:00 2027 ENG 1 Newcastle - Cardiff ki 1 2,05
Sub 16:00 2010 ENG 1 Man.Utd. - Brighton kmb 1-1&3+ 2,35
Sub 15:00 1045 ITA 1 Roma - Torino tgg gg 1,72
Sub 15:30 3003 NEM 1 Eintr.Frankfurt - Freiburg tm1 2+ 1,57
Ukupna kvota13,01

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tikettiket u podneStrahinja Gavrilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara