I Bajern razmatra Hektora

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.03.18. | 19:04

Neko treba da "čuva leđa" Alabi...

Sandro Vagner i Leon Gorecka bili su potvrda nove Bajernove politike koja za primarne mete na fudbalskoj pijaci podrazmeva nemačke reprezentativce, a nastavak te politike moglo bi da bude ngažovanje Kelnovog univerzalca Jonasa Hekora. Iskusni bek koji po potrebi može da igra i u vezi poslednjih dana je u centru pažnje jer je Bild objavio kako će njegfova izlazna klauzula iznositi svega 8.000.000 evra ukoliko Jarčevi ispadnu iz lige.

To je cifra koju može da plati većina bundesligaša, mada će teško neko uspeti da isparira Bajernu ukoliko Rumenige i Henes zaista budu želeli Hektora. Podsetimo, kada je najtiražniji tabloid Evrope objavio mogućnost da Hektor ode iz Kelna, navedeno je kako je Borusija Dortmund vrlo zainteresovana za njegove usluge.

Izabrane vesti

Što se tiče Bajerna i njegovih interesa u svemu, oni su vrlo jasni. Čim se pojavila i najmanja mogućnost da David Alaba ode - a tako nešto nagovestile su i izjave sjajnog beka - Bavarci su počeli da razmišljaju o alternativama. Plan za duge staze je mladi Marko Fridl, koji će se kaliti u Bremenu do 2019, a do tada neko treba da "čuva leđa" Alabi, ili možda čak da uskoči na njegovo mesto.     

Iz ove perspektive Jonas Hektor deluje kao sasvim razuman plan. I dosta jeftina opcija...

Foto: Action Images


tagovi

Jonas Hektor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara