I Fener pita za Jagoša

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.05.18. | 14:17

Zvezda u ovoj konkurenciji po svoj prilici neće imati šta da traži...

Iza srpskog reprezentativca Jagoša Vukovića jako je dobra polusezona u italijanskoj Seriji A, a potvrda tih ocena stiže gotovo svakog dana kroz medijske spekulacije gde bi sve nekadašnji đak Zvezdine fudbalske akademije mogao da nastavi karijeru

Izvesno je da Verona posle ispadanja u Seriju B i kresnaja troškova neće iskoristiti opciju da za oko 2.300.000 evra otkupi Vukovićev ugovor od Olimpijakosa, ali isto tako je sve izvesnije da Zvezda neće moći finansijski da se nosi sa ponudama koje stižu na njegovu adresu. Crveno-beli su makar kroz medije "pokazali interesovanje" za reprezentativnog štopera, što će se očigledno pokazati kao nerealna želja uprave Beograđana.

Izabrane vesti

Naime, posle Udinezea, Đenove i Fjorentine, u red za Vukovića stao je Fenerbahče, javljaju Grci. Najpopularniji turski klub ostaje bez Martina Škrtela (prelazi u Rendžers kod Džerarda za 3.000.000 evra), pa se otvara mesto na poziciji koju pokriva Srbin. Turci vrlo dobro poznaju kvalitete Jagoša Vukovića. On je čak tri godine proveo u Konji i slovio za jednog od boljih defanzivaca lige. Otuda priča o interesovanju Fenera deluje sasvim realno. 

Podsetimo, Vuković je ovog proleća odigrao 15 utakmica u dresu Verone, postigao jedan i namestio jedan gol. Bio je među boljim igračima u timu koji nije uspeo da sačuva status člana Serije A.   

Foto: MN Press


tagovi

Jagoš Vuković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara