""
""

Inzagi posle još jedne blede partije: Nedostaju nam karakter i hrabrost

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.01.15. | 09:36

"Moramo da budemo hrabri, jer mi smo Milan. Ipak, kada naiđemo na poteškoću, padne nam samopouzdanje. Moramo to da popravimo", poručio je Inzagi

Trener fudbalera Milana Filipo Inzagi rekao je posle još jedno razoračavajućeg rezultata ekipe, ovaj put remija sa Torinom (1:1), da ekipa nije odigrala dovoljno hrabro pogotovo u završnici utakmice.

Rosoneri su vodili od trećeg minuta posle gola Žeremija Meneza iz penala, ali je u 81. minutu izjednačio Kamil Glik. U finišu prvog poluvremena drugi žuti karton i isključenje zaradio je Matija di Šiljo.
“Mnogo smo se povukli, to je bila naša velika greška. Imali smo taktiku koja je funkcionisala do određenog trenutka. Moramo da budemo hrabri, jer mi smo Milan. Ipak, kada naiđemo na poteškoću, padne nam samopouzdanje. Moramo to da popravimo. Nedostaje nam karakter i vera u sopstvene mogućnosti. Umesto da se ohrabrimo kada povedemo, mi postanemo nervozni”, objasnio je Inzagi za klupsku televiziju.

Izabrane vesti

Ekipi Milana ovo je bila treća uzastopna utakmica bez trijumfa u Seriji A i Rosoneri ostaju na sedmom mestu na tabeli. Inzagi je priznao da u ovom trenutku nije opterećen osvajanjem pozicije broj tri koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone.
“Nećemo više da pričamo o tome. Moramo da se fokusiramo na igru i teren. Važno je da napredujemo iz utakmice u utakmicu”, dodao je legendarni golgeter Milana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMilanItalijaFilipo Inzagi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara