""
""

Inzagi razočaran: El Šaravi je mogao sve da reši (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.11.14. | 11:46

„Moj tim je dao sve od sebe da bi trijumfovao, ali nismo smeli da dopustimo da Inter postigne gol", smatra trener Rosonera

Trener Milana Filipo Inzagi rekao je da je razočaran nerešenim ishodom u derbiju protiv Intera (1:1), istakavši da njegov tim nije iskoristio prilike za pobedu.
Veoma je razočaravajuće kada protiv Intera imate vođstvo, propustite šansu da ga uvećate i na kraju ne pobedite. Moj tim je dao sve od sebe da ostvari trijumf, ali nismo smeli da dopustimo da Inter postigne gol. Žalim za šansom El Šaravija u finišu meča, pošto je mogla da odluči pobednika, ali takve stvari se dešavaju", rekao je Inzagi za italijanski Skaj.

Izabrane vesti

Inzagi je rekao da ga brine loša forma i neefikasnost napadača Fernanda Toresa, ali da veruje da će uskoro krenuti da daje golove.
Moja dužnost je da ga oživim. Naporno radimo kako bi Tores igrao na svom nivou. Imamo dosta opcija u napadu, pored njega tu su El Šaravi, Menez, Honda i verujem da će mu pomoći. Fernando odlično radi na treninzima, ali kada dođe utakmica nije takav slučaj. Sećam se da je trener Karlo Ančeloti dva meseca trpeo Ernana Krespa dok nije postigao gol i posle toga nije mogao da se zaustavi, nadam se istom scenariju", zaključio je Inzagi.

Milan se nalazi na sedmom mestu na tabeli Serije A sa 18 bodova, a u narednom kolu dočekuje Udineze na San Siru.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Filipo InzagiInterItalijaMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara