""
""

Jalovići! Milan, Lacio i dupla nula

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.18. | 22:47

Uloga blagog favorita za plasman u finale Kupa Italije sada prelazi na stranu Rimljana...

Na semaforu ravne časti - 0:0, ali što se zadovoljstva tiče više će ga posle večerašnjeg meča na San Situ imati gosti iz Rima! Milan nije uspeo da stekne prednost u prvom polufinalnom meču Kupa Italije, pa blaga uloga favorita sada prelazi na drugo stranu i postaje balast za Nebeskoplave uoči revanša na Olimpiku krajem februara

Izabrane vesti

Pre tri dana, malo uz pomoć sreće, a malo više uz spretnost i lukavost "rukometaša" Kutronea Rosoneri su dobili Lacio (2:1) u prvenstvenom okršaju, ali kako su noćas više od sat vremena utakmice "prespavali" i nisu zaslužili da slave. 

U tih sat vremena Milan nije uputio nijedan udarac u okvir gola gostiju - to vam verovatno najbolje govori na kom je nivou bila igra Gatuzovih momaka, mada se ni Lacio nije posebno isprsio. Prvu ozbiljnu šansu na utakmici imali su Rimljani u 62. minutu. Džordan Lukaku je lepo "zavrnuo" sa boka, Romanjoli užasno procenio let lopte, a na nju naleteo Ćiro Imobole posle čijeg udarca glavom sa nekoliko metara Donaruma divno interveniše.    

Od tog trenutka, pa u narednih pet, šest minuta Lacio je izvršio veliki pristisak, pokušao da dođe do gola, no Milan se odbranio. Zapažene uloge u tim atacima gostiju imali Dušan Basta i Sergej Milinković Savić, čija dva pokušaja će sigurno ostati zabeležena u "hajlajtsima". 

Na ovu priliku Lacija Milanezi su odgovorili u 75. minutu sa dve stopostotne u jednoj sekundi. Zanimljivo, oba puta pretili su rezervisti... Prvo Kutrone sa tri metra pogađa golmana Strakošu, a onda na odbijenu naleće Čalhanoglu i gotovo sa peterca promašuje 80 odsto prazne mreže. 

Do kraja ni šansa niti bilo šta zanimljivo. Delovalo je kao da su i jedni i drugi zadovoljni remijem...   

(foto: Action Images) 


tagovi

EvropaItalijaKup ItalijeLacioMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara