Milan Jevtović u dresu Rozenborga
Milan Jevtović u dresu Rozenborga

Jevtović na tri godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.06.18. | 08:59

Crveno-beli dogovorili još jedno pojačanje

Saga traje već mesecima. Milan Jevtović je odavno odlučio da se pridruži kumu Branku Jovičiću i u dresu Crvene zvezde doživi najlepše trenutke u karijeri. Samo što je trebalo vremena da se kockice poslože. Da Antalija popusti. I sada se izgleda i to desilo. Milan Jevtović bi možda već i danas trebalo da stigne na lekarske preglede u Ljutice Bogdana i potom i zvanično parafira vernost Crvenoj zvezdi. Ako sve prođe kako treba, a samo još najsitniji detalji saradnje treba da se utanače kako bi posao i zvanično bio gotovo, Jevtović će dobiti ugovor do 2021. godine.

Tako će postati peto pojačanje crveno-belih ovog leta, ako tu uračunamo i Srđana Babića, koji je formalno-pravno otkupljen od Real Sosijedada. Nova lica na stadionu “Rajko Mitić“ su doskorašnji vezista Vojvodine Dušan Jovančić, pa još jedan nekadašnji as novosadske Stare dame Dejan Meleg, te Bragin napadač Nikola Stojiljković.

Izabrane vesti

Sada sledi napad na štopera, jer bilo je i odlazaka. Onaj Damijana Le Taleka svakako će biti najosetniji ako se ne dovede neko da napravi konkurenciju Vujadinu Saviću i Babiću. Na Abrahama Frimponga se svakako nije računalo, pa je i on dobio dozvolu da za 300.000 evra ode u Ferencvaroš.

Podsetimo, klub su napustili i Mičel Donald, Uroš Račić (2.200.000 evra/Valensija), Luka Adžić (800.000 evra/Anderleht), Dušan Anđelković se penzionisao...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Milan Jevtović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara