"Filip Jović u Humskoj"
"Filip Jović u Humskoj"

Još jedan potpis u Humskoj: Filip Jović na tri godine

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.07.16. | 16:22

Talentovani vezista zaključio profesionalni ugovor sa Partizanom

Filip Jović u HumskojNa jednoj strani pravi se tim za sadašnjost, a na drugoj za budućnost. Paralelno sa formiranjem ekipe kojoj će cilj biti da vrati šampionsku krunu u Humsku 1, čelnici Partizana rade na očuvanju dece iz sopstvenog podmlatka, koja su minule sezone ostavila više nego povoljan utisak ligama mlađih kategorija pod okriljem Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Beograda.

Podsećamo vas da se u okviru MOZZART Specijala možete kladiti na domete srpskih klubova u evrokpovima. Kvota da će se Partizan plasirati u grupnu fazu Lige Evrope je 5,50, a sve ostale kvote koje se tiču faze eliminacije crno-belih pogledajte OVDE.

Izabrane vesti

MOZZART Sport saznaje da su crno-beli u petak, samo nekoliko sati posle dogovora sa štoperom Bojanom Ostojićem, potpisali ugovor i sa Filipom Jovićem. Reč je o talentovanom 19-godišnjem zadnjem vezanom, koji je u prethodnoj sezoni bio član omaldinskog sastava Parnog valjka pod vođstvom trenera Nikice Klinčarskog.

U dresu reprezentacije protiv DanskePosle isteka stipendijskog staža, sa njim je na stadionu u Humskoj 1 overen prvi profesionanalni ugovor, zaključen do juna 2019. Dogovoreno je da Jović narednih šest meseci, do kraja godine, provede na ustupanju Teleoptiku, a da se posle toga razmotri opcija priključivanja prvom timu.

Filip Jović je jedini reprezentativac Partizana iz „klase 1997“, redovan na spiskovima selektora omladinske reprezentacije Branislava Nikolića, što je bio više nego dovoljan signal upravi crno-belih da sačuva svoj biser.

Jović je rođen 6. avgusta 1997. godine u Kruševcu , iz tamošnjeg Napretka pre nekoliko godina je došao u Partizan.

► Sva dešavanja na fudbalskom tržištu možete pratiti u rubrici TRANSFERI UŽIVO.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Partizanletnji prelazni rok 2016Filip Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara