""
""

Još jedan Srbin stiže u Đenovu? Vezista od 5.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.01.17. | 14:14

Ninković i Lazović bi mogli da dobiju društvo

Đenova je poslednjih godina imala afinitete prema srpskim fudbalerima, počevši od Boška Jankovića, preko Nenada Tomovića i Danijela Aleksića do današnjih uzdanica Darka Lazovića i Nikole Ninkovića.

Izabrane vesti

A sada bi još jedan srpski fudbaler mogao da obuče dres popularnih Grifona. Klub iz Ligurije želi Ivana Radovanovića iz Kjeva.

Đenova je ostala bez ključnog igrača u veznom redu pošto je TomasGeneralRinkon prešao u Juventus. Predsednik Preziozi je označio dve mete kao zamenu za Rinkona: Radovanovića i mladog reprezentativca Kataldija iz Lacija.

Rimljani su ga odmah odbili za pozajmicu Kataldija, tako da je Radovanović sada u pol poziciji da pojača Grifone. Međutim, ni to neće ići tako lako kao što su zamislili. Kjevo traži 5.000.000 evra za jednog od svojih najstandardnijih fudbalera. Radovanović je ove sezone igrao u svakom meču Serije A za Leteće magrce koji su jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone. Već četvrtu sezonu zaredom je neizostavan deo startne postave Kjeva i cena mu je skočila.

Đenovi je zasad preskupo 5.000.000 evra koliko traži klub iz Verone. Ali do kraja prelaznog roka bi stavovi dva kluba mogli da se približe i da se Radovanović priključi Ninkoviću i Lazoviću

(FOTO: Action images)


tagovi

ĐenovaEvropaItalijaIvan RadovanovićKjevoSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara