Jović: Volim pametne igrače i zato se trudim da igram glavom

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.06.19. | 21:59

Srpski napadač dao intervju za magazin "11Freunde"

Novi fudbaler Real Madrida, Luka Jović, dao je intervju za nemački magazin "11Freunde" u kom je govorio o različitim periodima iz svoje karijere.

Kada su ga pitali o njegovoj fizičkoj snazi, srpski fudbaler je rekao da je to neophodno, ali da je mnogo važnije igrati pametno.
"Volim pamente igrače i zato se trudim da igram glavom. Kada sam imao 15 godina i kada smo igrali protiv 18-godišnjaka postizao sam 40 golova u sezoni. Tada mi je snaga pomagala mnogo. Sada nisam fajter koji može da ide kao raketa 90 minuta. Volim da igram jednostavnije. Koristim snagu samo kada ne mogu da rešim problem igrajući pametno, rekao je Jović.

Izabrane vesti

Prepričao je Luka ponovo kako ga je otac vozio na treninge i utakmice automobilom što je prvo objavljeno u čuvenom intervjuu iz 2013. koji je Milan Jović dao našem sajtu, a to se skoro svakodnevno ovoga leta pominje.

Ne priseća se rado vremena kada je napustio Zvezdu i morao u Benfiku.
"Bio sam jasan, želeo sam da ostanem do kraja sezone, imali smo 20 poena prednosti i želeo sam da osvojim ligu. Klub me je prodao jer mu je bio potreban novac, a kada sam sleteo u Lisabon plakao sam tri dana".

Međutim, sve se promenilo kada je prešao u Ajntraht kod Nika Kovača. On je imao veliki uticaj na našeg centarfora.
"Kovač mi je pomogao da pronađem pravi put. Uvek je zahtevao više od mene. Veoma sam mu zahvalan, bio je veoma važan trener za mene. Napravio je od mene i boljeg igrača i bolju osobu".

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara