""
""

Juve mora u kupovinu i preko Rajole udara na Džeka i Milan!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.01.18. | 09:45

Nova ideja u Torinu zbog povrede Kvadrada

U Juventusu su neplanirano došli u problem da u januarskom prelaznom roku moraju da traže zamenu za Huana Kvadrada. Kolumbijac se povredio, prognoze nisu optimistične i danas bi trebalo definitivno da bude poznata dužina pauze koja ga očekuje. Najverovatnije ga čekaju operacija i dvomesečna pauza.

Izabrane vesti

Juventus ima dubok roster, ali igra na tri fronta i Alegri traži pojačanje u veznom redu. Poslednjih dana se najčešće pominjala ideja o dovođenju Matea Politana iz Sasuola, ali odlični vezista je trenutno bliži Napoliju koji je odmakao u pregovorima sa Neroverdima.

Tako je prema pisanju lokalnog Tutosporta, Alegri došao na ideju da od klupske uprave zatraži kupovinu ĐakomaDžekaBonaventure iz Milana!

Juventus ima keca u rukavu - Mina Rajolu. On zastupa Bonaventuru, a savezništvo Juventusa i Rajole je dobro poznat stvar. Rajola je u prijateljskim odnosima sa nekadašnjim klijentom Nedvedom i redovan je gost u Torinu gde je dovodio Ibrahimovića, Pogbu, Matuidija...  Prethodnih dana je kontroverzni menadžer boravio u Juventusovom trening kampu u Vinovu gde se raspravljalo o ideji da se odradi transfer Bpnaventure. Rajola je u jako lošim odnosima sa Milanovom upravom, naredog leta će opet „leteti perje“ zbog Donarume i ne ide mu u prilog zbog tog slučaja da mu drugi klijenti ostanu zarobljeni u Milanu i da budu kolateralna šteta.

Ofanzivni vezista je jedna od retkih svetlih tačaka u Milanu ove sezone i igrač koji je garantovani kapital za budućnost s obzirom da je među nosiocima igre. Džek je jedan od ljubimaca navijača i Milan sigurno ne namerava da ga proda. A pogotovo ne Juventusu...

Ipak, Politano i dalje ostaje realnija opcija nego Bonaventura. Ostale alternative su Andre Širle iz Borusije čija forma je sporna, Janik Fereira Karasko iz Atletika koji je preskup za Juve i Đerar Deulofeu iz Barselone za kojeg se interesuje još nekoliko klubova.

(FOTO: Action images)


tagovi

Đakomo BonaventuraHuan KvadradoItalijaJuventusMilanMino RajolaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara