Kakav je poslednji Partizanov novajlija: Agresivan, kvalitetan, napredovaće

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.02.18. | 17:01

Đukić govorio i o Tavambi

Tek pet treninga sa prvim timom. Toliko je Salu Draman (20) pred očima Miroslava Đukića, jasno je da je rano za konačne ocene o poslednjem Partizanovom novajliji ove zime, međutim, na osnovu onoga što je prikazao u Sportskom centru „Zemunelo“, struka crno-belih uverava da u vezisti iz Burkine Faso ima fudbalera za budućnost.
Mlad je, poseduje kvalitet, agresivan je, očekujemo da napreduje“, u nekoliko reći opisao je Đukić Afrikanca koga je prvak Srbije prijavio za drugi deo sezone u Superligi, moguće da će u nekom trenutku debitovati za prvi tim.

Naravno, ukoliko se izbori za mesto, dejstvuje na poziciji zadnjeg veznog, gde je konkurencija ogromna.

Izabrane vesti

Đukić je pred polazak za Lučane, gde njegove pitomce u nedelju od 14 časova očekuje meč sa Mladosti, uverio navijača da je Leandre Tavamba glavom u Humskoj, iako se ponovo pominje mogućnost da posle revanša sa Plzenjom ode u Kinu.
Tavamba je fokusiran na nas. Ne razmišlja o tome. Fubdaler „živi“ i dobar je onoliko koliko je igrao poslednju utakmicu. Pre Plzenja imao je klub, međutim, ukoliko ne odigra dobro u Lučanima neća ga imati“, slikovito je predočio Miroslav Đukić.

Mada, s obzirom da crno-beli nisu doveli zamenu i da im je prostor za manevr sužen teško je očekivati da Kamerunac bude prodat do 28. februara, kad se završava prelazni rok u Kini.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Miroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara