""
""

Kaseres je samo privremeno rešenje, Konteov prvi pik stiže tek u januaru

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.09.16. | 11:37

Novopečeni nemački reprezentativac bio je meta Plavaca i ovog leta, ali je ponuda od 30.000.000 bila preslaba...

Juče ste imali prilike da čitate kako bi Martin Kaseres mogao da postane novo pojačanje Čelsija ukoliko uspešno prođe medicinske testove, ali iskusni Urugvajac biće samo privremeno rešenje i alternativa za defanzivnu liniju u timu Antonija Kontea, pošto je italijanski stručnjak već pikirao onog pravog.

Plavci tokom nedavno završenog prelaznog roka nisu uspeli da ispune Konteovu želju, ali to će ispraviti koliko u decembru, ili eventualno narednog leta. Radi se o novopečenom reprezentativcu Nemačke, snažnom Niklasu Zuleu, koji se sjajno predstavio na Olimpijskim igrama i privukao pažnju mnogih skauta.  

Izabrane vesti

Čekao i dočekao pravi klub: Kaseres na pregledima u Londonu!

Kako javlja Bild Čelsi je bio izuzetno aktivan u želji da angažuje štopera Hofenhajma, čak je poslao i zvaničnu ponudu u finišu prelaznog roka od 30.000.000 evra, ali nemački klub smatrao je da nema potrebe za žurbom...
"Da, tačno je da je postojala ponuda. Englezi su mi rekli da interesovanje ostaje na snazi, da će se javiti naredne godine", kazao je u kratkoj izjavi za Bild agent ovog fudbalera, legendarni bundesligaški as Karlhajnc Ferster. Zule je bio još škrtiji na rečima: "Ubedio sam sebe još krajem prošle sezone da ostajem. To je najbolje za moj razvoj"

Kako trenutno stvari stoje za što brži transfer ponajviše je zainteresovan otac mladog fudbalera...
"Ako vredi, Niklas treba da ode u veliki klub. Tamo će se brže razvijati. Ali mi ne jurimo za novcem, ako bude igrao dobro - novac će sam doći", kazao je Zule senior.

Niklas Zule ima 21 godinu i čvrst ugovor do 2019. Nema sumnje da će Čelsi morati debelo da dreši kesu ukoliko bude želeo ovog momka. Njegova tržišna cena posle debija za A tim Pnacera samo će dodatno da raste, pa se može reći da je Hofenhajm napravio pravi potez što ga nije pustio ovog leta.   

(foto: Action Images)


tagovi

Premijer ligaNiklas ZuleNiklas SuleNemackaletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaČelsiBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara