"Kladioničarski dan"
"Kladioničarski dan"

KLADIONIČARSKI DAN (četvrtak, 19. maj): Đokoviću pripao prvi set!

Vreme čitanja: 9min | čet. 18.05.17. | 16:41

Budite i danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi...

Kladioničarski dan

HOKEJ: Kad smo već tu, da se pozabavimo malo i Svetskim prvenstvom u igri na ledu. Posle prve trećine Rusi vode protiv Češke sa 2:0 golovima Dmitrija Orlova i Nikite Kučarova, dok Finci odolevaju Sjedinjenim Američkim Državama - 0:0. Naravno, i na ove mečeve možete se kladiti uživo.

Izabrane vesti


- Đokoviću je pripao prvi set - 6:4!

- Uzvraća Bautista. Inače, Sten Vavrinka je ispustio prvi set protiv Džona Iznera posle tajbrejka, no ako verujete u pobedu Švajcarca, u lajvu vas čeka kvota 2,10!

- Čekao je Bautista Novakovu grešku i nije je dočekao! Ostao je maksimalno koncentrisan najbolji srpski teniser i došao do novog gema - 5:3!

- BREJK! Novak Đoković polako počinje da liči na onog starog. Nakon što je stigao do novog izjednačenja osvojivši gem na svoj servis, usledilo je brejkovanje Roberta Bautista-Aguta kojem sve više popušta koncentracija. Tako je! Novak sada vodi sa 4:3. (((UŽIVO KLAĐENJE)))


- BUUUUUUM! Bacite pogled kako igraju futsaleri Napolija, pa ovo je čudo!


- Roberto Bautista-Agut i Novak Đoković trenutno igraju 2:2 u prvom setu u okviru osmine finala turnira u Rimu. Obojica su osvajali gemove na svoje servise. OVDE možete da se kladite uživo.  Inače, pobednik ovog dvoboja susrešće se u četvrtfinalu sa boljim iz okršaja Kei Nišikori - Huan Martin del Potro koji neće početi pre 17.30.


TENIS:

ATP Rim, osmina finala

Muškarci
Fonjini - Zverev 0:2 (3:6, 3:6)
Gofan - Čilić 0:2 (3:6, 4:6)
Berdih - Raonić 0:2 (3:6, 2:6)

Dame
Kontaveit - Lučić-Baroni 2:0 (6:1, 6:1)
Konta - V. Vilijams 1:2 (1:6, 6:3, 1:6)
Pavljučenkova - Halep 1:2 (1:6, 6:4, 0:6)
Makarova - Bertens 0:2 (6(3):7, 1:6)


Da ste živi i zdravi još godina 100! :)

- Deni Mils (40)
- Rikardo Karvaljo (39)
- Milivoje Novaković (38)
- Hulijan Speroni (38)
- Marijuš Levandovski (38)
- Mamadu Dijara (36)
- Kevin Anderson (31)
- Rajan Sesenjon (17) 

FUDBAL: Više revijalno nego takmičarski... Augzburg i Švajnfurt odmeriće snage u četvrtom rangu nemačkog fudbala, a konačan ishod neće značajno promeniti situaciju. Jer, "gore" ne mogu - Unterhaking je obezbedio prvu poziciju - a od opasne zone su daleko.

Zanimljivo, pored činjenice da je na svim mečevima od 2013. do 2016. godine (u 2017. se nisu sastajali) palo 2-4 gola, viđeno je pet nerešenih mečeva identičnim rezultatom - 1:1. Nije isključeno da možemo i danas da vidimo lagodan duel niželigaša i novi "iks", a ako verujete tradiciji, tačan rezultat 1:1 plaća se kvotom 9,00! Kompletnu ponudu za ovaj meč možete da pogledatee OVDE.

FUDBAL: Naša dva predloga kada je u pitanju belgijska Pro liga izgledaju ovako...

GENT - VAREGEM (tip ug2-4, kvota 1,47)

Gent se neće lako odreći mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a poduhvat koji je pred Bizonima zove se - Klub Briž, aktuelni vladar belgijskog prvenstva. Činjenica da u prethodna tri kola Gent nije upisao nijednu pobedu, kao i da ih je do sada zabeležio svega tri, može da brine. Međutim, u idealan protivnik stiže na Gelamko Arenu, poslednjeplasirani Varegem koji se nalazi na poslednjem, šestom mestu u plej-ofu. Najveći broj duela Genta i Varegema u protekloj deceniji okončan je sa dva, tri ili četiri gola, a ova igra plaća se kvotom 1,47.

ŠARLROA - ANDERLEHT (tip 2, kvota 1,70)

Šarlroa je naneo jedini poraz Anderlehtu u plej-ofu, a gosti, osim osvete, žele što pre da osiguraju titulu. Četiri boda su daleko od Klub Briža i svaki ishod osim pobede uneo bi nemir u redove ovogodišnjeg učesnika Lige Evrope. Treba iskoristiti kvotu koja u Trostrukom superparu množi ulog sa 1,75.


BET INFO: Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana:

1812 GENT - VAREGEM (tip 1, kvota 1,45) - početak 20.30
5417 ELFSBORG - AFC JUNAJTED (tip 1, kvota 1,40) - početak 19.00
1811 ŠARLROA - ANDERLEHT (tip 2, kvota 1,67) - početak 20.30
3375 BAZEL - SION (tip 1, kvota 1,65) - početak 19.45
1027 FROZINONE - PRO VERČELI (tip 1, kvota 1,20) - početak 20.30


HUMANITARNI TIKET U PODNE: Gost naše svakodnevne rubrike je Božidar Maljković. Za koje se tipove odlučio predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i kome je namenio eventualni dobitak u iznosu od 219.121 dinara pogledajte OVDE.

KOŠARKA: Večita bitka, peti deo! Mesto obračuna - dvorana Aleksandar Nikolić. Partizan i Crvena zvezda sastaće se peti put ove sezone, drugi put u MOZZART Superligi, a konačna računica kaže da ih do kraja može biti još toliko, ukoliko bi u finalu plej-ofa odlučivala majstorica. Najavu koju je za vas pripremio kolega Nenad Jovanović možete da pročitate OVDE, a mi vam donosimo granice i prosečan učinak igrača u dosadašnjem toku elitnog ranga srpske košarke...

PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA 19.00

Vrabac (Partizan, prosek 6,5), granica 4,5
Veličković (Partizan, prosek 8,8), granica 11,5
Birčević (Partizan, prosek 15,1), granica 12,5
Marinković (Partizan, prosek 9,0), granica 7,5
Hečer (Partizan, prosek 12,2), granica 13,5
Ratkovica (Partizan, prosek 14,4), granica 7,5
Andrić (Partizan, prosek 7,3), granica 6,5

Dženkins (Crvena zvezda, prosek 9,6), granica 10,5
Gudurić (Crvena zvezda, prosek 6,4), granica 8,5
Simonović (Crvena zvezda, prosek 10,6), granica 11,5
Dangubić (Crvena zvezda, prosek 8,3), granica 5,5
Volters (Crvena zvezda, prosek 11,7), granica 7,5
Kuzmić (Crvena zvezda, prosek 8,0), granica 10,5
Jović (Crvena zvezda, prosek 6,3), granica 7,5
(Prosečan broj poena odnosi se isključivo na MOZZART Superligu)

FUDBAL: Okšraj Geteborga i AIK-a u okviru devetog kola je odložen zbog navodnog pokušaja nameštanja! Mediji širom planete donose informaciju da su gosti  pre dva dana želeli da prodaju meč za veliku sumu novca i na taj način praktično "otvore vrata" rivalu. Meč je trebalo da bude odigran u 18 časova, a svi koji ste ga stavili na tiket računajte kvotu - 1,00.

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Rizikujte sa Lesterom - moglo bi da vam se isplati, Anderleht pobeđuje za titulu

FUDBAL: Poslednje kolo Serije B na programu je večeras, a svi mečevi igraju se od 20.30. Donosimo vam parove i serije u kojima se ekipe nalaze...

Askoli - Ternana
Avelino - Latina
Breša - Trapani
Čezena - Verona
Frozinone - Pro Verčeli
Karpi - Novara
Peruđa - Salernitana
Piza - Benevento
Spal - Bari
Vičenca - Specija
Entela - Čitadela

Serije:
Bez pobede: Piza 14, Bari 7, Entela 7, Avelino 5, Pro Verčeli 5, Specija 4, Latina 3, Spal 3, Vičenca 3
Nerešeno: Latina 3, Specija 3
Bez neeršenog: Trapani 12, Čitadela 7, Frozinone 6, Novara 6, Entela 5, Čezena 4, Vičenca 4, Salernitana 3
Porazi: Entela 5, Vičenca 3
Bez poraza: Askoli 7, Verona 7, Breša 6, Peruđa 6, Karpi 4, Latina 4, Benevento 3, Specija 3, Ternana 3
0-1: Specija 3
0-2: Bari 10, Specija 8, Askoli 7, Karpi 3
2-3: Avelino 3, Entela 3

TENIS: Šesti takmičarski dan prestižnog turnira u Rimu na redu su mečevi trećeg kola u obe konkurencije, Kao i uvek, "kladilački nerv" nam kaže da je bolje, lakše i mirnije kada su na terenu muškarci, nego žene, tako da smo i ovaj put za vas izdvojili i tipovali nekoliko parova, uglavnom sa "jače" strane žreba.

ĐOKOVIĆ - BAUTISTA AGUT (kmb 1&UG>, kvota 2,16)

Novi meč i novi susret sa istinom za Novaka Đokovića. Može li naš as dalje od trećeg kola rimskog mastersa? Naravno, mada protivnik nije nimalo naivan. Srbin ima prednost u međusobnim duelima (5-1), ali je Španac slavio na poslednjem. To je bio onaj meč polufinala mastersa krajem prošle sezone u Šangaju kada je svima postalo jasno da sa Đokovićem nije sve u redu. Šest meseci kasnije naš as i dalje ne može da se sastavi, ali ipak verujemo u njegov osvetnički žar i plasman u četvrfinale.

RAONIĆ - BERDIH ( TB DA, kvota 1,60)

Možda i potencijalno najzanimljiviji duel dana u gradu na obali Tibra možemo očekivati od Tomaša Berdiha i Miloša Raonića. Ni jedan, ni drugi nisu u zadovoljavajućoj formi, ali kao veliki majstori nikada ne smeju biti otpisani. "Naš" Kanađanin vodi sa 4-2 u duelima, ali je jasnog favorita zaista teško odrediti. Srečom da od ovako moćnih servera možemo očekivati da doguraju barem do jednog taj-brejka.

Kompletnu bet analizu potražite OVDE.

HOKEJ: Spuštena je zavesa na prvi deo Svetskog prvenstva, a jedinu neizvesnost rešila je Nemačka koja je kao domaćin u teškoj utakmici protiv Letonije uspela da izbori nastup među osam najboljih. Ovako izgledaju parovi četvrtfinala...

Rusija - Češka
SAD - Finska
Kanada - Nemačka
Švajcarska- Švedska

Nema smisla prognozirati svaku utakmicu pojedinačno, međutim, favoriti će verovatno opravdati očekivanja, a postoji i nekoliko jasnih razloga. Kada je reč o Rusiji i Kanadi, dileme nema... Česi nisu dovoljno kvalitetni, a Nemci su "padobranci" među osam najboljih. Švajcarska nema širinu da bi se suprotstavila Šveđanima koji možda imaju i najzvučniji sastav.

Meč koji prema kvotama najviše miriše na egal odigraće SAD i Finska, pošto su Jenkiji do sada pokazali dosta, na šampionat došli sa najboljim mladim igračima koje imaju, a pojedinci spadaju među zvezde u NHL-u. Finci takođe nisu loši, ali su razočarali, osvojivši tek 11 bodova i mučivši se pritom sa Švajcarskom i Norveškom, a na kraju krajeva pregaženi su protiv Francuza i sa takvom igrom nemaju šta da traže u završnici.

Ponuda kladionice MOZZART je široka, a mi smo izdvojili kvotu 1,50 na pobedu i prolazak Rusije protiv Češke, a kao vrlo primamljiva igra čini se i pobeda SAD protiv Finske. Ni 1,40 na Švedsku  protiv Švajcaraca ne deluje loše, s obzirom da su sastavljeni isključivo od NHL igrača.


*** Tradicija bi mogla da vam donese novac! Nemojte oklevati...

- El Masri i El Dakleh su igrali GG na pet prethodnih utakmica
- Šortan je dobijao Sogdianu na četiri protekla okršaja i svaki put je bilo dva ili više razlike
- Budjejovice i Vlašim su igrali GG na pet poslednjih susreta
- Najmanje jedan gol u prvom poluvremenu pao je na 10 minulih dvoboja Geteboga i AIK-a
- Na pet prethodnih duela Metaloe i Klub Afrikana palo je najmanje dva, a najviše tri gola

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:00 5415 ŠVE 1 Goteborg - AIK 1ug 1+ 1,40
Čet 17:00 3541 ČEŠ 2 Budejovice - Vlasim tgg gg 1,65
Čet 14:30 3927 EGI 1 El Masry Club - El Daklyeh tgg gg 2,00
Čet 17:00 8576 TNPF Metlaoui - Club Africain ug 2-3 2,00
Čet 16:00 4228 UZB 1 Sogdiana - Shortan ki 2 4,90

FUDBAL: Lester i Totenhem odmeriće snage u zaostalom susretu 34. kola Premijer lige koji u rezultatskom smislu ni jednima, ni drugima ne može da donese apsolutno ništa. U finansijskom, međutim, može (što bolja pozicija na kraju šampionata, to veći novac na osnovu plasmana) i budite sigurni da će Lisice pokušati da se suprotstave Pevcima koji su zacementirali vicešampionsku poziciju. Da vidimo, šta kažu zanimljivosti...

- Lester je poslednjih pet mečeva kod kuće dobijao sa dva ili više golova razlike
- Lester je sačuvao mrežu na četiri od pet prethodnih utakmica u svim takmičenjima
- Lester nije poražen na osam minulih duela pred svojim navijačima u svim takmičenjima
- Totenhem i Lester igrali su nerešeno na tri od pet proteklih dvoboja računajući i FA kup
- Totenhem i Lester su igrali GG na 10 od 12 poslednjih međusobnih mečeva
- Totenhem nije primio nijedan gol na četiri od šest prethodnih utakmica u svim takmičenjima
(Podaci se odnose na Premijer ligu, osim ukoliko drugačije nije naglašeno)

KVOTE ZA MEČ LESTER - TOTENHEM

Povrede i suspenzije:
Lester: Morgan (odbrana, kapiten), Hut (odbrana), King (vezista), Drinkvoter (vezista)
Totenhem: Triper (odbrana), Voker (odbrana), Rouz (odbrana), Dembele (vezista, pod znakom pitanja), Vinks (vezista), Lamela (vezista)

Projektovani sastavi:
Lester (4-4-2): Šmajhel - Simpson, Benaluan, Fuhs, Čilvel - Marez, Ndidi, Amteri, Grej - Slimani, Vardi
Totenhem (4-2-3-1): Ljoris, Voker, Alderveireld, Vertongen, Dejvis - Vanjama, Dembele - Son, Eriksen, Ali - Kejn

LUDI TIKET, četvrtak, 466.371 dinar: Uhvatio kvotu 4,00 na tip 0-2 gola!

ludi tiket

LUDI TIKET (-), četvrtak, 3.383.237 dinara: STRAŠNO! Ostao bez skoro 30.000 evra i BMW-a zbog jednog gola u Kolumbiji!

ludi tiket

KOŠARKA: Bez obzira što su pauzirali čak devet dana, Konjanici iz Klivlenda pokazali su da uopšte nisu zarđali na parketu Bostona u prvom meču finala Istoka. Maestralni Lebron Džejms predvodio je svoj tim do devete uzastopne pobede u plej-ofu, ovaj put nad Seltiksima od 117:104 i vođstvo od 1:0 u finalnoj seriji. Opširnije pročitajte OVDE.

TROSTRUKI SUPERPAR

Ne zaboravite da samo u MOZZART kladionicama imate mogućnost da neke od parova igrate po većim kvotama u okviru jedinstvene ponude Trostrukog superpara.

Super 4+1

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4 Trostrukog superpara)

Super 6+1

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara)

Super 8+1

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 Trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara. Mečevi iz Superpara ne ulaze u zbir za obračun bonusa).

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, ljubitelji klađenja i ostali, dobro jutro! Dobro došli na naš svakodnevni blog u kome ćemo vas pravovremeno informisati o svim značajnim događajima koji slede, ali i onima koji su završeni. U prvoj smeni sa vama će biti Nikola Drenovac, a nešto kasnije priključiće mu se Nemanja Banović.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizakladioničarski dansportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara