"Kladioničarski dan"
"Kladioničarski dan"

KLADIONIČARSKI DAN (ponedeljak, 19. jun): Srce krvari zbog Nemaca! Šta kaže TT?

Vreme čitanja: 3min | pon. 19.06.17. | 10:00

Budite i danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi...

Kladioničarski dan

FUDBAL: Nemci na Kup konfederacija u Rusiju dolaze kao aktuelni svetski prvaci i u skladu s tim podatkom važe za glavne kandidate za osvajanje titule. Međutim, dolazak Pancera nije prošao bez kontroverzi.

Izabrane vesti

Naime, selektor Joakim Lev je sa spiska izostavio gotovo sve svoje najveće zvezde. U Rusiji tako nema Manuela Nojera, Matsa Humelsa, Žeroma Boatenga, Benedikta Hevedesa, Tonija Krosa, Samija Kedire, Mesuta Ozila, Tomasa Milera i Marka Rojsa, a sve kako bi najpotrošeniji igrači imali nešto duži odmor. Očekivalo se kako će se Lev možda odlučiti na nešto mlađe igrače, ali njih je ostavio u U21 reprezentaciji koja trenutno igra Evropsko prvenstvo.

Dolazak krnje nemačke reprezentacije pogotovo je pogodio organizatore, a predsednik Organizacionog odbora za Svetsko prvenstvo Aleksej Sorokin samo što nije zaplakao:
"Srce svakog fudbalskog navijača krvari kada vidi da svetski prvaci ovde dolaze bez najvećih zvezda. Upravo su oni glavni razlog zašto navijači dolaze na stadione, ali mi moramo da prihvatimo odluku Nemaca".

Sudeći po reakcijama javnosti deluje da Panceri u Rusiju stižu sa grupom anonimusa i bezveznjaka, ali kadar Nemačke izgleda više nego pristojno. Imena kao što su Kevin Trap, Ter Štegen, Škodran Mustafi, Julijan Draksler, Emre Džan, Antonio Ridiger ili Julijan Brandt sigurno nisu za potcenjivanje.

Pripremu za Kup konfederacija Australija je imala u kvalifikacionom meču protiv Saudijske Arabije, te u prijateljskoj utakmici s Brazilom. Protiv Brazila nastupila je jedna šarena ekipa koja je uverljivo poražena, međutim u mnogo važnijem susretu protiv Saudijaca Kenguri su slavili 3:2.

Pobedom nad Saudijcima Australija se približila Mundijalu, ali u tom susretu ostala je bez kapitena koji se povredio. Veznjak Mile Jedinak nije ni došao u Rusiju.

Što se sastava Kengura tiče, radi se uglavnom o internacionalcima (samo dva igrača dolaze iz domaće lige). Od zvučnijih imena možemo izdvojiti Arona Muja iz Hadersfilda, Toma Rogića iz Seltika, odnosno veterana Tima Kejhila koji sa 37 godina još igra za Melburn Siti.

Kompletnu ponudu za ovaj susret pogledajte OVDE.


TT - tiket uz pomoć tradicija:

- Busan i Seongnam su igrali 0-2 na poslednjih šest međusobnih okršaja
- Treleborgs je vezao pet pobeda nad Gefleom i pritom je postizao najmanje dva gola
- Akranes i Fjolnir su na deset prethodnih sastajanja igrali prvo poluvreme sa bar jednim pogotkom
- Flora i Kalju su četiri protekla dvoboja okončali sa ukupno dva gola

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 5428 ŠVE 2 Trelleborg - Gefle kmb 1&2+ 1,65
Pon 12:00 8686 JKO 2 Busan I Park - Seongnam Ilhwa ug 0-2 1,60
Pon 21:15 4505 ISL 1 Akranes - Fjolnir 1ug 1+ 1,20
Pon 19:00 5808 EST 1 Flora - Nomme ug 0-2 1,80

FUDBAL: Jutros je odigran pretposlednji meč 8. kola brazilskog prventsva.

Sport Resife - Vitorija 1:3 (1:2)
/Souza 45+1 - Uilijan 17, Kanu 38, Lima 79/

LUDI TIKET, ponedeljak, 769.161 dinar: Ovo je bio pravi ulazak u pucanj

ludi tiket

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 1.579.268: Nikad protiv Barselone! Čak ni protiv B tima Barselone

ludi tiket

NAJAVA DANA (ponedeljak, 19. jun): Australija drhti od Pancera u Kupu konfederacija! Nastavak evropskih bitaka mladih reprezentacija

TROSTRUKI SUPERPAR

Ne zaboravite da samo u MOZZART kladionicama imate mogućnost da neke od parova igrate po većim kvotama u okviru jedinstvene ponude Trostrukog superpara.

Super 4+1

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4 Trostrukog superpara)


Super 6+1

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara)

Super 8+1

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 Trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara. Mečevi iz Superpara ne ulaze u zbir za obračun bonusa)


Poštovani čitaoci MOZZART Sporta, ljubitelji klađenja i ostali, dobro jutro! Dobro došli na naš svakodnevni blog u kome ćemo vas pravovremeno informisati o svim značajnim događajima koji slede, ali i onima koji su završeni. Sa vama će u prvoj smeni biti Milan Cakić, a nešto kasnije priključiće se Nikola Drenovac.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizakladioničarski dansportsko klađenjestatistika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara