Koščijelni pauzira šest meseci: Otvara se mesto u reprezentaciji za Mundijal

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.05.18. | 10:54

Francuz operisan i neće igrati do decembra

Još jedno zvučno ime sigurno propušta Mundijal.

Danas je i zvanično potvrđeno da je Loran Koščijelni operisao Ahilovu tetivu i da ga očekuje šest meseci pauze. Kapiten Arsenala će na teren tek sredinom sledeće sezone, a s obzirom na odlazak Mertezakera u penziju, to znači i da Tobdžije sigurno dovode štopera narednog leta.

Izabrane vesti

Koščijelni je bio planiran i kao siguran reprezentativac Francuske na Mundijalu u Rusiji, ali sada selektor Didije Dešan mora da nađe zamenu. Tandem francuskih štopera na SP će sada sigurni činiti Samuel Umtiti i Rafael Varan,a ostaje da se vidi ko će biti njihove alternative.

Tom satusu su trenutno najbliži Presnel Kimpembe iz Pari Sen Žermena i Emerik Laport iz Mančester Sitija. Ostale mogućnosti su Adil Rami (Marselj) i Kurt Zuma (Stouk).

Arsenal se odavno bacio u potragu za štoperom i čini se da su na dobrom putu. Ugovorili su 20.000.000 evra težak transfer Sokratisa Papastatopulosa iz Borusije Dortmund, a blizu su i dovođenja supertalentovanog Čaglara Sojundžua iz Frajburga kojeg želi Bajern i koji košta oko 30.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

Loran KošćelniRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara