""
""

Krađa ispred nosa: Milan pre Rome i Intera do štopera Barselone

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.16. | 20:06

Belgijanac, koji je potpuno pao u drugi plan nakon dolaska u Barselonu, mogao bi da bude dostupan italijanskom velikanu za svega 3.000.000 evra, što nije velika cena za 30-godišnjeg igrača koji se nalazi u idealnom dobu za štopera

Milan je počeo da igra ozbiljnu ulogu na transfer tržištu, a uskoro bi mogao da zada udarac ispod pojasa potencijalnim konkurentima za visok plasman Romi i Interu. Kako piše Gazeta delo Sport, Rosoneri su na drobrom putu da konkurenciji ispred nosa ukradu štopera Barselone Tomasa Vermelena.

Izabrane vesti

Novi strateg Milana Vinćenco Montela traži partnera u zadnjoj liniji talentovanom Alesiju Romanjoliju, a bivši prvotimac Arsenala se nameće kao najbolje mogiće rešenje u ovom trenutku.

Belgijanac, koji je potpuno pao u drugi plan nakon dolaska u Barselonu, mogao bi da bude dostupan italijanskom velikanu za svega 3.000.000 evra, što nije visoka cena za 30-godišnjeg igrača koji se nalazi u idealnom dobu za štopera.

Ipak, biće neophodno vreme da Vermelen ponovo uđe u takmičarski ritam i povrati izgubljeno samopuzdanje, a tek nakon toga se može očekivati da njegove igre budu na visokom nivou.

Vermelen je pre Barselone igrao čak pet sezona u Arsenalu i isto toliko u Ajaksu, ali je potom za dve sezone odigrao svega 11 mečeva u dresu katalonskog velikana.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tomas VermelenSerija ARomaMilanItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara