"Trujić i Šaponjić"
"Trujić i Šaponjić"

KRAJ: Borac - Partizan 1:3! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.08.15. | 18:22

Pratite tekstulani prenos na portalu MOZZART Sport

Trujić i ŠaponjićKRAJ UTAKMICE!!!

GOOOOL - Uzvraća Borac. I to preko Filipa Kneževića u 72. minutu, koji je iskoristio grešku Gregora Balažica.

Izabrane vesti

GOOOOL - Partizan vodi 3:0! Sve je rešeno u Čačku. Strelac je Saša Lukić. Mladog vezistu je proigrao Nikola Trujić.

GOOOL - 2:0 za Partizan. Strelac je Gregor Balažic. Slovenački štoper se istrgao iz zagrljaja jednog fudbalera Borca i posle kornera Stefana Babovića našao način da sa pet metara glavom matira Bajića.

Počelo je drugo poluvreme. A u Partizanovom timu izvršena je prva izmena, umesto Fabrisija na terenu je Lazar Ćirković.

Završeno je prvo poluvreme na stadionu kraj Morave u Čačku.

GOOOOL - Vodi Partizan u Čačku. Strelac je Nikola Trujić. Minut 38.

Crno-beli su posle bolje igre Borca preuzeli kontrolu igre na terenu, ali nisu stvorili šansu, no prvu pravu su iskoristili. Posle odbitka, Nikola Trujić je sa 18 metara opalio po lopti levom nogom i efektno savladao golmana Vladimira Bajića, kome je verovatno zasmetala činjenica da reflektori na stadionu u Čačku ne svetle kako bi trebalo.

Do sredine prvog poluvremena fudbaleri Borca su ostavili daleko bolji utisak, ali nisu uspeli da materijalizuju dve velike prilike koje su im se ukazale.

Najpre u prvom minutu, kad je Ivan Bandalovski nespretno intvenisao i umalo postigao autogol, a zatim i u desetom, kad je sam pred Živka Živkovića izašao Filip Knežević. Krilni vezista, koji je i dalje pod ugovorom sa klubom iz Humske 1, ali je pozajmljen Čačanima, slabo je šutirao, pa je golman Partizana uspeo da odbrani. Tom prilikom Živković se i povredio, ali - za sad - je i dalje u igri.

Partizan, s druge strane, bezopasan.

------------------------------------------

Očekivane promene u sastavu Partizana na gostovanju u Čačku. Drugi put ove sezone Zoran Milinković izostavio je iz startnih 11 Valerija Božinova (u Novi Pazar nije ni putovao) i na njegovo mesto stavio Ivana Šaponjića. To je posledica slabe forme bugarskog napadača, ali i plana da omladinski reprezentativac Srbije dobije šansu u utakmici za koju je pred Parni valjak, posle dva vezana kiksa u Superligi van svog stadiona, postavljen imperativ pobede.

Partizan danas ne može da računa ni na Vulićevića, Brašanca, Andriju Živkovića i Oumarua, pa je partner Šaponjiću u napadu povratnik u Humsku 1 Nikola Trujić.

S druge strane, ekipa Nenada Lalatovića nema kadrovskih problema i nada se da će pred svojim navijačima izboriti prvu pobedu posle tri vezana kola be slavlja, ali i upisati premijerni trijumf nad favoritom iz Beograda još od 2008. godine.

----------------------------------------------------------------

SUPERLIGA - SEDMO KOLO

BORAC - PARTIZAN 0:1
/Trujić 38/

Čačak
Gledalaca: 5.000
Sudija: Danilo Grujić (Niš)

Borac: Bajić - Tanasin, Miletć, Jablan, Živković - Mićić, Jovančić - Jevtović,Vukmirović, Knežević - Vujaklija. Rezerve: Drobnjak, Obradović,  Mutavdžić, Milojević, Đerić, Krstić, Drašković.

Partizan:  Živković Živko, Bandalovski, Balažic, Fabricio, Petrović - Jevtović, Babović, Ilić, Lukić, Šaponjić, Trujić. Rezerve: Kljajić, Glavčić, Golubović, Ćirković, Božinov, Kosović, Bogosavac.

(FOTO: Star sport)


tagovi

uzivo prenosiuživoSuperligaSrbijaFK PartizanBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara