""
""

KRAJ PRELAZNOG ROKA

Vreme čitanja: 34min | čet. 01.09.16. | 00:15

Doviđenja do januara!

Poštovani čitaoci, to bi bi sve od nas za danas i za ovo leto što se tiče prelaznog roka. Lepo smo se družili dva meseca. Oprostite i za greške kojih je bilo. Nadamo se da smo uspeli da vas obavestimo o svim bitnim dešavanjima što se tiče fudbalske pijace. Nije bilo baš lako sa 15 ili 16 sati danas za tastaturama, ali je bilo uživanje. Opet se družimo u januaru. 

Izabrane vesti

A do tada vam laku noć u ime redakcije MOZZART Sporta žele Aleksandar Gligorić, Milan Zdravković, Darjan Nedeljković, Aleksandar JoksićNenad Jovanović i Marko Protić. 


00.35 - PUKLO! Ništa od transfera Adrijena Silve u Lester. Nije bilo dovoljno ni 30.000.000 evra. Izgleda da nije prošao ni transfer Kamila Grosickog u Barnli. 

00.31 - ZVANIČNO: Aleksandar Katai je novi igrač Alavesa, potvrdio je španski klub. Srećno "Lenja srbobranska bitango". 

00.26 - Moramo da vam se pohvalimo kakav je transfer guru naš Darjan Nedeljković. Još u predvečernjim satima je imao osećaj da će Katai biti završen u 23.59. Ako nam ne verujete pogledajte... 

00.22 - ZVANIČNO: Još jedan ponočni transfer, ali njemu nije bilo frka. Hal Robson-Kanu je kao slobodan igrač potpisao dvogodišnji ugovor sa VBA. 

00.19 - Ovo su svi detalji transfera Aleksandra Kataija u Alaves. Čitajte OVDE

00.16 - ZVANIČNO: Čelsi je tek sada potvrdio da je David Luiz njihovo novo pojačanje. Evo fotke koju ste čekali...

00.13 - PUKLO: Jan Mvila je doputovao iz Rusije u London i čekao na realizaciju transfera u Sanderlend za koji je ranije igrao na pozajmici. A oni mu se nisu javili na telefon kada je zvao u pola 12! Francuz je to otkrio na društvenim mrežama. Ružan gest Sanderlenda s obzirom da je Mvila bio jedan od igrača koji im je pomogao u borbi za opstanak prethodne sezone. Odirgao je 37 od 38 utakmica. 

00.11 - ZVANIČNO: Još jedan u finišu. Junes Belanda je prešao iz kijevskog Dinama u Nicu na jednogodišnju pozajmicu. Simpatičan prelazni rok za Nicu....

00.09 - ZVANIČNO: Prešao je i Riki Lambert! Iskusni napadač je uspeo da realizuje transfer iz VBA u Kardif sa kojim je potpisao na dve godine. 

00.06 - ZVANIČNO! Raduje se i Slaviša Jokanović! Fulam je uspeo da u foto-finišu dovede Krisa Martina iz Derbija, koji je godinama bio udarna igla Ovnova. Pozajmica do kraja sezone i dostojna zamena za Rosa Mekromaka

00.03 - ZVANIČNO: Još jedan transfer koji je prošao kroz iglene uši. Hoselu je prešao u Deportivo La Korunju iz Stouka na pozajmicu do kraja sezone. 

00.01 - ZVANIČNO: Aleksandar Katai je novi igrač Alavesa! A uskoro ćete od Darjana Nedeljkovića imati sve detalje transfera koji je prošao u 23.59 časova. 

00.00 - KRAJ PRELAZNOG ROKA U EVROPI! Ostanite uz nas da vidimo kome su prošli papiri, ko je zakasnio... 

23.57 - ZVANIČNO: Evo ga! Musa Sisoko je novi igrač Totenhema! Dva minuta pre isteka prelaznog roka. Visina transfera 35.000.000 evra. 

23.54 - Poslednja vest iz Crvene zvezde! Čeka se faks iz Alavesa. Još šest minuta je ostalo za transfer Aleksandra Kataija. Ponuda Alavesa je 2.000.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje. 

23.51 - ZVANIČNO: Evo i Valensije! Kakvo pojačanje u poslednjim minutima prelaznog roka. Valensija je dovela Ezekijela Garaja iz Zenita! Argentinac je potpisao do 2020. godine. 

23.48 - ZVANIČNO: Još jedna! Everton je ipak dobio pojačanje u poslednjim trenucima letnje fudbalske čijace. Karamele su dovele na pozajmicu Enera Valensiju iz Vest Hema koji je jutros bio na ivici prelaska u Svonsi. Ako bude želeo da otkupi Ekvadorca narednog leta, Everton će morati da plati 17.000.000 evra Čekićarima. 

23.45 - ZVANIČNOEvo priče u minut do 12! Hal Siti je uspeo da nekoliko minuta pre isteka prelaznog roka angažuje Diumersija Mbokanija iz kijevskog Dinama. U pitanju je pozajmica. 

22.39 - Žuri i Porto da završi veliko pojačanje pre ponoći. Ostali sz bez Martins Indija, nisu uspeli da dovedu Mangalu, ali jedan drugi Francuz će popuniti rupu u srcu odbrane. Zmajevi dovode Vilija Bolija iz Brage. Odmah 5.000.000 evra plus 3.000.000 evra za bonuse. 

22.38 - ZVANIČNO: Marselj je doveo francuskog vezistu Vilijama Vankera na jednogodišnju pozajmicu iz Rome. 

22.34 - ZVANIČNO: Kristijan Atsu je potvrđen kao novo pojačanje Nukasla. Došao je na jednogodišnju pozajmicu iz Čelsija. 

23.31 - ZVANIČNO: Lazar Marković je novi igrač Sportinga iz Lisabona, potvrdio je Liverpul. Markec dolazi na pozajmicu do kraja sezone, a ključni čovek je bio trener Žorž Žezus

23.27 - GOTOVO! Everton je prekinuo pregovore i povukao se iz trke za Sisoka, igrač se seli u Totenhem. Trenutno je na lekarskim pregledima. 

23.22 - Kristal Palas saopštio da je završio prelazni rok. 

23.21 - Izgleda da je Musa Sisoko pogazio reč datu Evertonu i pristao na petogodišnju ugovor u Totenhemu. 

23.16 - ZVANIČNO: Turski golman Sinan Bolat je napustio Porto i preselio se u Nasional na jednogodišnju pozajmicu. 

23.12 - Počeo je rat oko najveće priče dane i najvećeg transfera poslednjeg sata prelaznog roka! Totenhem je izjednačio Evertonovu ponudu od 35.000.000 evra za Musu Sisoka iz Njukasla. Sada je na Svrakama da odluče. 

23.10 - Juventus i definitivno nije uspeo da dovede Aksela Vitsela

23.08 - ZVANIČNO: Veliko pojačanje za Slavišu Jokanovića u poslednjem satu prelaznog roka! Fulam je na pozajmicu do kraja sezone doveo Lukasa Pjazona iz Čelsija. 

23.06 - ZVANIČNO: Kao deo transfera za Maksimovića, u Tolrino je otišao i Mirko Valdifjori. Opširnije OVDE

23.04 - ZVANIČNO: Evo Sanderlenda! Crne mačke su uspele da dovedu Džejsona Denajera na jednogodišnju pozajmicu iz Mančester Sitija. 

23.00 - KRAJ PRELAZNOG ROKA U ITALIJI! Videćemo šta je sve prošlo od transfera, stvari će vrlo brzo isplivati na površinu... 

22.57 - ZVANIČNO: I Milan je dobio pojačanje u minut do 12. Rosoneri su uspeli da dovedu Matija Fernandeza iz Fiorentine. Opširnije OVDE

22.54 - ZVANIČNO: Everton je otkrio pojačanje! Ali ne ono kojem su se navijači Karamela nadali... Nisu u pitanju Sisoko ili Gabijadini. Everton je potvrdio da je na četiri godine potpisao 19-godišnjeg napadača Dominika Kalvert-Luina iz Šefild Junajteda. On je plaćen 2.000.000 evra, a želeo ga je i Mančester Junajted. 

22.50 - ZVANIČNO: Nikola Maksimović je novi igrač Napolija! Deset minuta pre kraja prelaznog roka. Au kakva priča i način da se postane najskuplji srpski igrač svih vremena!  

22.50 - Katai! Španija! Nije Selta, nije Deportivo! Opširnije OVDE

22.49 - ZVANIČNO: Rajan Donk je novi fudbaler Betisa! Holandski defanzivac je stigao na pozajmicu iz Galatarasaja. 

22.45 - Kroz koji minut najnovije vesti o Aleksandtru Kataiju. Pojavio se novi klub spreman da ga dovede... 

22.44 - Frka i u Milanu. Galijani pokušava da u poslednjih pola sata pijace ispuni veliku Montelinu želju - Matijasa Fernandeza iz Fiorentine. Dogovor je na pomolu... 

22.40 - Napeto je i oko Luke Milivojevića kojeg žele Zenit i španski klubovi. Kako MOZZART Sport saznaje, Olimpijakos traži prevelikih 12.000.000 evra za srpskog vezistu. Vremena je sve manje... 

22.36 - Ne samo da je Lučesku zavrnuo Juventus već je naneo štetu i Đenovi. Ona je čekala da Vitsel izgura Ernanesa iz Juventusa, pa da dovede Brazilca. I da istovremeno proda Rinkona u Kristal Palas za 10.000.000 evra. Sada je Juve blokirao prodaju Ernanesa... 

22.33 - Panika u Juventusu! Mirčea Lučesku neće da proda Aksela Vitsela jer nije uspeo da dovede zamenu u Zenit. Hteo je Fabregasa ali Španac nije želeo u Rusiji, Vitsel u Torinu čeka, ali čini se uzalud... Juve je reagovao munjevito i sprema ponudu od 24.000.000 evra za Danijelea Baselija iz Torina! Još manje od pola sata do završetka prelaznog roka u Italiji. Juventusu vreme ističe... 

22.28ZVANIČNO: Šefild Venzdej je kupio levog beka Adama Riča (23) iz Midlzbroa za 6.000.000 evra.

22.24 - ZVANIČNO: Švađanin Filip Helander (23) preseliće se na pozajmicu u Bolonju. Stiže iz redova Verone, a klub sa stadiona "Reanato Dalara" ima opciju da ga otkupi na kraju sezone.

22.19ZVANIČNO: Uroš Spajić je stigao na jednogodišnju pozajmicu u Anderleht iz redova francuskog Tuluza.

22.15 - Ništa od selidbe Marija Lemine iz Juventusa. Gabonac ostaje u Torinu iako su tokom današnjeg dana probali da ga odvedu Stouk i Betis. Kao nagradu za lojalnost dobiće novi ugovor sa Starom damom.

22.12 - Nikola Maksimović je faksom potpisao ugovor sa Napolijem i ostaje da se ugovor još samo proknjižu u prostorijama Serije A. Za to je preostalo još nekih 45 minuta...

22.07 - ZVANIČNO: Meksički defanzivac Dijego Rejes je prešao iz Porta u Espanjol!

22.00 - ZVANIČNO: Sporting iz Lisabona je vratio brazilskog vezistu Elijasa iz Koritnijansa. Platili su 2.500.000 evra za 50 odsto ugovora. Igrač je potpisao na dve godine. 

21.57 - ZVANIČNO JE! Islam Slimani u Lesteru! Opširnije OVDE

21.54 - ZVANIČNO: Pa Granada je poludela! Pojačanja na jugu Španije se nižu kao sa fabričke trake. Stigao je i Frank Tabanu iz Svonsija. 

21.51 - ZVANIČNO: Alvaro Arbeloa je novi fudbaler Vest Hema! Dakle, ništa od Majke Ričardsa, Bilić je našao desnog beka u Španiji. Opširnije OVDE

21.49 - BOMBA! Arsenal razmišlja o dovođenju Danijela Staridža! Liverpul im ga je ponudio, Venger je raspoložen. Videćemo da li ima dovočljno vremeno... Počinje da ključa na Ostrvu u poslednja dva sta... 

21.46 - ZVANIČNO: Valensija je potvrdila da je poslala Rubena Vesa na pozajmicu do kraja sezone u Granadu.  

21.43 - ZVANIČNO: Dijego Lopez je novi golman Espanjola! 

21.39 - TOOOOOO!!! ZVANIČNO: Mario Baloteli je novi fudbaler Nice! 

21.35 - ZVANIČNO: Viljareal je za 4.000.000 evra kupio od Espanjola štopera Alvara Gonzalesa. Igrač je potpisao za Žutu podmornicu do 2020. godine. 

21.33 - Čekamo fotku, ali svi javljalju da je Baloteli napustio Liverpul posle raskida ugovora i da je potpisao za Nicu. Ipak, čekamo zvaničnu potvrdu... Baloteli je to... 

21.30 - Ljudi, a šta je sa Vitselom? Izgledalo je kao gotov transfer u Juventus, a još nema nikakve potvrde. Izgleda da  su Rusi promenili uslove i da traže više para. U međuvremenu su se dogovorili sa Samarisom iz Benfike koji je zamena za Belgijanca. Čekamo i Vitsela... Nemoguće da će Juve ostati bez pojačanja za kraj. 

21.26 - Auuu... Viktor Aničebe je okačio na Tviteru da je na putu za Emirejts. Izgleda da se šali sa navijačima Arsenala. Ne! Nemoguće da Venger dovodi ovog igrača. Bolje bi mu bilo da je na putu za aerodorom i da leti sa kompanijom Emirejts. U svakom slučaju dobra šala. Neki Arsenalovi navijači su već dobili belu boju u licu kada su pročitali... 

21.24 - ZVANIČNO: Ertrit Beriša je prešao iz Lacija u Atalantu na pozajmicu do kraja sezone. Evo vetra u leđa za transfer sjajnog golmana Sportijela u Fiorentinu. Čekamo... 

21.22 - Čeka se Musa Sisoko u Evertonu, a otvorila su se vrata za odlazak Džejmsa Mekartija. Spekuliše se o 24.000.000 evra teškom transferu u Kristal Palas. Au kakva nas noć očekuje... 

21.18 - ZVANIČNO: Kamerunski defanzivac Alan Njom je prešao iz Votford u VBA za 4.000.000 evra. 

21.14 - BOMBA! I to u Srbiji! Legenda Mančester Junjateda kupuje na Topčiderskom brdu. Uskoro opširnije...

21.10 - Ekvadorac Ener Valensija je u ovim trenucima stigao u Liverpul na lekarske preglede. On bi trebalo do ponoći da kompletira pozajmicu iz Vest Hema u Everton, nakon što mu je popodne propao dil sa Svonsijem. 

21.07 - Kakav preokret! Everton je ispao iz trke za Musu Sisoka! A Totenhem se vratio i sada je blizu potpisa Francuza. Spekuliše se da će Sparsi platiti 30.000.000 evra. Šta se ovo dešava sa Musom... Jadan čovek šta mu rade od jutros. 

21.03 - ZVANIČNO: Dežk Vilšir je novi igrač Bornmuta. Sve detalje porčitajte OVDE

21.00 - ZVANIČNO: Srpski napadač Aleksandar Pešić iz Tuluza u Seriju A! opširnije OVDE

20.57 - Još jedan odlazak iz Votforda. Ikeči Anja se seli u Derbi u transferu teškom 5.000.000 evra. 

20.53 - Sanderlend je dobio zeleno svetlo od Mančester Sitija da dovede Džejsona Denajera na pozajmicu. Crnim mačkama sada ostaje da dogovore uslove sa Belgijancem. 

20.50 - Najnovije vesti iz Francuske kažu da će Mario Baloteli potpisati za Nicu kao slobodan igrač i da će ga se Liverpul rešiti za sva vremena pošto će raskinuti ugovor. 

20.47 - Mladi vezista Mančester Junajteda Džejms Vir nalazi se na lekarski pregledima u Hal Sitiju i uskoro bi trebalo da potpiše ugovor o pozajmici. 

20.44 - Kardif je na pragu ozbiljnog pojačanja. Novi član drugoligaša bi trebalo da postane iskusni napadač Riki Lambert iz VBA. 

20.40 - ZVANIČNO: Fiorentina je odmah dovela zamenu za Markosa Alonsa. Dovela je Maksija Oliveru iz urugvajskog Penjarola na pozajmicom s pravom otkupa ugovora. 

20.36 - ZVANIČNO: Totenhem je doveo Pau Lopeza iz Espanjola na pozajmicu do kraja sezone. On će imatu ulogu rezervnog, a potom i trećeg golmana kada se oporavi Igo Loris

20.34 - Kako MOZZART Sport saznaje, po Uroša Spajića je poslat privatni avion i on će u narednih sat vremena potpisati za Anderleht. 

20.32 - Vest iz Sautemtpona. Iako Everton hoće Kuka Martinu, a VBA i Hal žele Džeja Rodrigeza, njih dvojica će najverovatnije ostati u Sautemptonu. Mirno veče na Sent Merizu... Možda čuvaju nešto za kraj? 

20.30 - Jedna od najlepših i najzanimljivijih priča prelaznog roka je Granada. Celu priču, pročitajte OVDE

20.29 - Dve rampe za Milan! Galijani je pokušao da pozajmi Rinkona od Đenove, ali je odbijen. Negativan podgovor je dobio i od Zenita kada je zatražio Garaja na pozajmicu. Ali zato bi mogao da stigne Mati Fernandez iz Fiorentine koji je Montelina želja. 

20.25 - Mario Baloteli u ovom trenutku potpisuje ugovor sa Nicom. Bar tako kažu italijanski mediji... Čekamo. 

20.22 - Iz Francuske stižu vesti da Adrijen Silva neće preći i u Lester. Ali da ipak sačekamo pouzdanije izvore iz Engelske i Portugalije... 

20.19 - Framcuski golman Sedrik Karaso je odbio Sanderlend. Crnim mačkama sada ostaju Radi i Rufije

20.16 - ZVANIČNO: Edenilson je se vratio u Đenovu. Brazilski bek se vratio iz Udinezea na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa. Ali i Udineze ima pravo da ga vrati sa kontra-ponudom. 

20.13 - Idemo do Turske. Galatasaraj je raskinuo ugovor sa Umutom Bulutom i zbog toga će napadaču platiti 1.045.589 evra. Lepo obeštećenje... Istovremeno, Galatasaraj je dogovorio odlazak Rajana Donka u Betis za 1.000.000 evra. 

20.10 - PUKLO! Alesio Ćerći nije prošao lekarske preglede u Bolonji! 

20.09 - Sve su manje šanse da će Jozo Šimunović potpisati za Torino. A čekamo i zvaničnu potvrd prelaska Nikole Maksimovića u Napoli. 

20.06 - ZVANIČNO: Srđan Babić je prešao iz Real Sosijedada u tabor noviog španskog drugoligaša Reusa na jednogodišnju pozajmicu. 

20.03 - ZVANIČNO: Opet Sasuolo! Zeleno-crni su kupili defanzivca Đanmarka Ferarija iz Krotonea za 4.000.000 evra. I ostavili ga Krotoneu da jednu sezonu igra kao pozajmljen igrač. 

19.59 - ZVANIČNO: Igor Denisov je prešao u Lokomotivu iz redova gradskog rivala Dinama. Pozajmica s pravom otkupa. 

19.56 - DOGOVORENO! Lazar Marković se seli u Sporting iz Lisabona. Imamo i potvrdu. Opširnije OVDE

19.53 - ZVANIČNO: Pojačao se i Sasuolo! Za 2.300.000 evra su kupili Pjetra Jemela, 24-godišnjeg napadača Specije. Podsetimo da su dvojicu napadača Trotu i Falćinelija pozajmili Krotoneu. 

19.50 - Metju Debiši je odbio Espanjol i ostaje u Arsenalu. Odbio ih je i Alvaro Arbeloa, mogli bi da izvise za desnog beka iako su imali velike apetite. 

19.48 - Pukli su pregvori Sanderlenda i Noriča! Ništa od dolaska Stivena Nejmsita na Stadion svetlosti. Dve strane nisu mogle da se dogovore oko visine obeštećenja. 

19.45 - Još nešto viče od četiri sata do kraja prelaznog roka, a mnoga pitanja su otvorena. Gde je Mančester Junajtedov štoper? Gde je Liverpulov levi bek? Da li će Čelsi dovesti još jednog napadača? Da li će Inter dovesti oba beka? Ko menja Davida Luiza u Parizu? Šta je sa ofanzivnoim veznim u Totenhemu? Gde će Musa Sisoko? Da li će Lester uspeti da slomi Sporting i dovede Silvu i Slimanija? I još mnogo toga... Budite sa nama, čeka nas burno veče. 

19.42 - ZVANIČNO: Kris Samba je novi fudbaler Panatinaikaosa! Došao je iz moskovskog Dinama i potpisao jednogodišnji ugovor. 

19.40 - ZVANIČNO: Čelsi je potvrdio da je postigao dogovor sa Pari Sen Žermenom oko Davida Luiza! Imamo najveći transfer poslednjeg dana prelaznog roka... David Luiz je postao najskuplji defanzivac svih vremena! Opširnije OVDE

19.38 - Preokret! Izgledalo je da je Ener Valensija jednom nogom na pozajmici u Svonsiju, ali krilo Vest Hema je sada u fokusu Evertona. Propao je posao oko dolaska Jasina Braimija iz Porta i Karamele su krenule na Valensiju

19.36 - Kako MOZZART Sport saznaje od naših izvora u Crnoj Gori, Stevan Jovetić je pre nekoliko minuta rekao da sigurno ostaje u Interu. Isto nam je potvrđeno i kod ljudi bliskih igraču. 

19.34 - Kris Martin je napustio kamp škotske reprezentacije, došao je u London na pregovpore sa Fulamom, a koliko razumemo iz poslednjijh vesti cena bi trebalo da iznosi oko 8.000.000 evra. 

19.31 - Ključa na sveru Engleske! Sanderlend ima još manje od pet sati da dovede golmana (Radi, Karaso ili Rufije), Stivena Nejmsita, Mamadua Sakoa, Džejsona Denajera i Džejmsa Mekartija

19.28 - Antonio Kasano je odbio transfer u Palermo! Sicilijanci su hteli da ga dovedu, ali on ne želi da mrda iz Sampodorije. Iako ga je predsednik Ferero izbacio iz prvog tima... 

19.25 - ZVANIČNO: Oskar Kardozo je novi fudbaler Olimpijakosa! Paragvajac je stigao iz Trabzona. 

19.22ZVANIČNO: Totenhem je doveo Žorža Kevina N'Kudua iz Marselja sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor. Obeštećenje Marselju iznosi 13.000.000 evra. 

19.18ZVANIČNO: Slovenački defanzivac Luka Kranjc preselio se na jednogodišnju pozajmicu u Sampdoriju. Stigao je iz redova povratnika u Seriju A Kaljarija. 

19.14 - GOTOVO: Islam Slimani je upravo prošao lekarske preglede u Lesteru. Pitranje je trenutka kada će kompletirati transfer od 40.000.000 evra iz redova Sportinga. Veliko pojačanje za šampiona Engleske!

19.10 - Sanderlend panično traži golmana ovog popodneva, a prema informacijama iz Francuske kontaktirali su i Stefana Rufijea (Sent Etjen) i Sedrika Karasoa (Bordo). Ipak, još uvek čekaju odgovore klubova. 

19.07 - Austrijanac Martin Hintereger se vratio u Bundesligu. Opširnije OVDE

19.05 - ZVANIČNO: Liverpul je pozajmio Andrea Vizdoma u Red Bul Salcburg do kraja sezone. 

19.03 - Nica je odustala od Vilijama Vankera iz Rome, sada je Marselj jedini favorit za fudbalera koji je precrtan u Rimu. 

18.59 - Džek Vilšir je ne lekarskim pregledima u Bornmutu. Sve je dogovoreno. Oko 3.000.000 evra za pozajmicu, a Bornmut je pristao da plaća celu godišnju platu engleskog veziste. O detaljima i plati Vilšira OVDE

18.56 - ZVANIČNO: Bolonja je od Rome pozajmila Umara Sadikua i Vasilisa Torosidisa s opcijom da ih otkupi. 

18.53 - Još jdan odlazak na pomolu iz Čelsija. Američki štoper Met Mijazga nije ubedio Antonija Kontea da zaslužuje ozbiljniju ulogu i najverovatnije se seli na pozajmicu u Espanjol. 

18.48 - ZVANIČNO: Juventus je potvrdio dolazak Huana Kvadrada! Stara dama će Čelsiju platiti 5.000.000 evra za pozajmicu Kolumbijca, a potom još 20.000.000 evra za obavezan oktup ugovora. 

18.45 - ZVANIČNO: Granada se ne zaustavlja! Za 4.000.000 evra je kupljen Mehdi Karsela iz Benfike. Potpisao je do 2020. godine. 

18.43 - ZVANIČNO: Lokomotiva iz Moskve je kupila Igora Portnjagina za 3.000.000 evra. Napadač stiže iz Rubina. 

18.40 - ZVANIČNO: Nakon što mu je propao transfer u Reding, Asamoa Đan je prešao iz Šangala u Al Ahli (Dubai) na jednogodišnju pozajmicu. 

18.37 - ZVANIČNO: Dijego Falćineli i Marćelo Trota su u paketu prešli iz Sasuola u Krotone. Pozajmice do kraja sezone.  

18.34 - ZVANIČNO: Martin Hintereger je predstavljen kao najveće pojačanje Augzburga ovog leta. Uskoro opširnije... 

18.29 - ZVANIČNO: Bordo je doveo Legijinog štopera Igora Levčuka za 1.000.000 evra. 

18.27 - Vest Bromu je kao u košnici! Hal Robson-Kanu je na lekarskim pregledima, čeka se dolazak Leonarda Uljoe, a i dalje traju pregovori oko 18.000.000 evra teškog transfera Injasija Kamača iz Malage. Mnogo posla za klub Tonija Pjulisa

18.25 - Opet smo tu... Vraćamo se sa vestima iz Fulama. Odustali su od Emanuela Adebajora, ali su zato krenuli u ofanzivu na dovođenje Derbijeve haubice Krista Martina koji je postao višak posle dolaska Mateja Vidre. Bilo bi to pravo pojačanje za Slavišu Jokanovića

18.13 - PAUZA! Stigla nam je klopa, moramo da napravimo malu pauzu. Družimo se opet za 15 minuta... 

18.12 - Ozbiljno je, Everton vodi u trci za Musu Sisoka. Francuz je sada najbliži selidbi na Gudison Park, a izgleda da je Karamelama propao posao oko dovođenja Jasina Braimija

18.09 - Napoli je odbio 12.000.000 evra od Valensije za iskusnog štopera Raula Albiola

18.08 - STATIVA: Nakon što je dogovorio dolazak Davida Luiza, Čelsi je odustao od dovođenja Ajmena Adbendura. defanzivac Valensije ima šest sati da nađe novi klub. 

18.06 - ZVANIČNO: Het-trik pojačanja u jednom danu za Stouk Siti! Opširnije OVDE

18.05 - ZVANIČNO: Elijakim Mangala je novi igrač Valensije. Uskoro opširnije...

18.02 - ZVANIČNO: Filip Senderos je novi član Glazgov Rendžersa. 

18.00 - KRAJ PRELAZNOG ROKA U NEMAČKOJ! - Izgleda da je dolazak Filipa Volšajda u Volfzburg zaključio fudbalsku pijacu u Nemačkoj za ovo leto. Ali da sačekamo da se slegne prašina... 

17.58 - Fiorentina je ubacila u petu brzinu i pokušaće da u narednih šest sati divede Atalantinog golmana Marka Sportijela čija cena iznosi 15.000.000 evra. Sjajnog golmana želi i Napoli. Atalanta pregovara sa Ertritom Berišom iz Lacija kao zamenom za Sportijela... 

17.54 - DOGOVORENO: Džek Vilšir se seli u Bornmut. Opširnije OVDE

17.51 - Fulam je odustao od Emanuela Adebajora. Uostalom, zašto bi ga jurili kada je slobodan igrač i kada mogu da ga potpišu i narednih dana. 

17.49 - ZVANIČNO: Bruno Martins Indi je novi fudbaler Stouka. 

17.47 - ZVANIČNO: Markos Alonso je novi fudbaler Čelsija! Španski levi bek je došao iz iz Fiorentine u transferu teškom 27.000.000 evra. Opširnije OVDE

17.45 - DOGOVORENO! Milan golman Dijego Lopez se seli u Espanjol sa kojim će potpisati dvogodišnji ugovor. Rosoneri će dobiti 1.500.000 evra na ime obeštećenja. 

17.41 - Alvaro Arbeloa je prošao lekarske preglede pre transfera u Vest Hem. 

17.37 - ZVANIČNO: Stouk je pozajmio Filipa Volšajda na godinu dana Volfzburgu. 

17.35 - Barnli dovodi još jedno veliko pojačanje! Stiže Kamil Grosicki iz Rena za 8.000.000 evra. 

17.31 - ZVANIČNO: Denis Bojko je novi golman malage. Stigao je iz Bešiktaša na pozajmicu za 500.000 evra. Andalužani mogu da otkupe ugovor za 3.500.000 evra. 

17.28 - ZVANIČNO: Pol-Žoze Mpoku je novi igrač Panatinaikosa. On je stigao iz Kjeva na pozajmicu s pravom otkupa za 5.000.000 evra. 

17.25 - Opet smo kod VBA. Šalke je potvrdio da je prihvatio ponudu Vest Broma za Franka Di Santa, ali je Argentinac odbio selidbu u Birmingem. 

17.22 - ZVANIČNO: Hamburger je kompletirao transfer levog beka brazilske reprezentacije Daglasa Santosa. Opširnije OVDE

17.20 - Brazilski vezista Elijas je proešao lekarske preglede u Lisabonu i uskoro će zvanično biti predstavljen kao pojačanje Sportinga. 

17.16 - PADE REKORD! Ovo je i zvanično najskuplji prelazni rok u istoriji italijanske Serije A! A sve kao Italijani nemaju para... Opširnije OVDE

17.15 - Hal Robson Kanu je napustio kamp reprezentacije Velsa i nalazi se na lekarskim pregledima u Vest Bromvič Albionu!

17.12 - DOGOVORENO! David Luiz je stigao u London na lekarske preglede. Svi detalji su dogovoreni. Brazilac  je opet u Čelsiju. Opširnije o detaljima velikog transfera OVDE.  

17.10 - Uroš Spajić je blizu transfera u Anderleht. Opširnije OVDE

17.07 - ZVANIČNO: Midlzbro je dobio još jedno pojačanje! Adama Traore iz Aston Vile se priključio klubu sa Riversajda. Potpisao je na četiri godine, a veruje se da je obeštećenje 6.000.000 evra. 

17.03 - ZVANIČNO: Džef Hendrik je postao najskuplje pojačanje u istoriji Barnlija! Opširnije OVDE

16.58 - ZVANIČNO: Klupski rekord je srušio i Vulverhempton! Vulvsi su doveli portugalskog napadača Ivana Kavaleira iz Monaka za 8.500.000 evra. 

16.54 - ZVANIČNO: Veliko pojačanje i u Galatasaraju! Lavovi su doveli Najdžela de Jonga iz Los Anđeles Galaksija. Holanđanin će zarađivati 2.500.000 evra po sezoni u Istanbulu. 

16.51 - ZVANIČNO: Klinton Nžije je prešao iz Totenhema u Marselj na pozajmicu. S pravom otkupa ugovora za 7.000.000 evra. 

16.49 - Uskoro očekujte zvaničnu potvrdu prelaska Huana Kvadrada u Juventus. Sve je ugovoreno... 

16.48 - Celo jutro vam nismo pomernuli Saida Berahina. Izgleda da ostaje u Vest Bromu. Tako glase poslednje vesti sa Ostrva. Ali dok sat ne otkuca ponoć, ništa nije sigurno kada je on u pitanju... 

16.44 - ZVANIČNO: Portov napadač Gonsalo Pasijensija se preselio u Olimpijakos na pozajmicu do kraja sezone. Očekuje se i dolazak Oskara Kardoza... 

16.40 - GOTOVO! Radio Monte Karlo javlja da je pao dogovor Čelsija i Pari Sen Žermena i da se David Luiz vraća u London za 40.000.000 evra! Plus bonusi. Brazilac je na putu ka Engleskoj kako bi obavio lekarske. 

16.39 - ZVANIČNO: Sanderlend je potvrdio da je doveo Didijea Ndonga. Za 16.000.000 evra. Što je opet klupski rekord kada su Crne mačke u pitanju... 

16.35 - Još se ništa ne zna oko budućnosti Džeka Vilšira, ali poslednje informacije sa Ostrva govore da su Romine šanse porasle i da su Vučica i Bornmut jedini kandidati za dovođenje veziste Arsenala. 

16.30 - Posle nekoliko propalih opcija, Šeik Tiote bi mogao da završi u Francuskoj. Lorijan je u pregovorima sa vezistom Njukasla. 

16.26 - Liverpul je zapretio Tijagu Iloriju da će ga prebaciti u rezervni tim do kraja sezone ako ne prihvati odlazak na pozajmicu. Granada i Valensija su zainteresovani za portugalskog štopera koji se nećka. 

16.20 - David Luiz je stigao u London javljaju francuski mediji. Sve je bliže... Brazilski medji javljaju da je ponuda podignuta na 45.000.000 evra! 

16.16 - Sapunica se nastavlja! Musa Sisoko je opet u centru pažnje, a sada je Everton ušao u priču. Karamele žele da prodaju Mekartija i da na njegovo mesto dovedu vezistu Njukasla. Neverovatne stvari se dešavaju oko francuskog veziste. 

16.12 - Izgleda da ne ide priča sa Majkom Ričardsom i Vest Hem se okrenuo drugom rešenju. Najavljuje se dolazak Alvara Arbeloe koji ima i ponudu Espanjola. Čak je i na klupskom sajtu objavljeno da Čekićari dovode desnog beka koji ima titulu prvaka sveta sa reprezentacijom Španije. 

16.05 - Ostrvski mediji javljaju da je Čelsi na ivici dogovora sa Pari Sen Žermenom oko Davida Luiza i da su Sveci ipak pristali na ponudu od 37.000.000 evra. Izgleda da je PSŽ osigurao dolazak Rodriga Kaja kao zamene i da je to bio ključ. 

16.02 - ZVANIČNO: Serž Gnabri je novi fudbaler Verdera! Opširnije OVDE.

15.58 - Dinamo iz Kijeva je odbio ponude Nice i Rome za Junesa Belandu

15.56 - Pa šta je ovo sa Sanderlendom više? Da li postoji igrač kojeg oni ne žele? Nove mete Crnih mačaka su Stiven Nejsmit i Leonardo Uljoa koji će postati višak ako dođe Slimani

15.51 - ZVANIČNO: Granada je dovela još jedno pojačanje! Alberto Bueno se vratio u Primeru posle samo godinu dana u Portu. Pozajmica na godinu dana... 

15.48 - Elijakim Mangala je prošao lekarske preglede u Valensiji. Čeka se zvanična potvrda transfera. 

15.45 - ZVANIČNO: Karlos Mane je prešao u Štutagrt iz lisabonskog Sportinga na dvogodišnju pozajmicu. Opcija otkupa ugovora za 15.000.000 evra! Foto-finiš za nemačke klubove... Još dva sata do kraja prelaznog roka u toj zemlji. 

15.41 - ZVANIČNO: Njukasl je doveo Kristijana Atsua iz Čelsija na jednogodišnju pozajmicu. Da li ovo znači da Svrake odustaju od Kaluma Mekmanamana? I da je propala poslednja šansa za VBA da dovede Musu Sisoka

15.38 - PSŽ nije nespreman dočekao Čelsijev napad na Davida Luiza. Ako prodaju Brazilca, na njegovo mesto će dovesti zemljaka Rodriga Kaja koji je ovog leta bio velika želja Milan i Napolija. Opširnije o detaljima OVDE

15.36 - Zlatni Orlić Srđan Babić koji je sa Srbijom osvojio titulu evropskog i svetskog prvaka prelazi iz Real Sosijedada prelazi u Reus. Opširnije OVDE

15.30 - ZVANIČNO: Mehdi Abeid je novi fudbaler francuskog prvoligaša Dižona. Stigao je iz Panatinaikosa kao slobodan igrač i potpisao trogodišnji ugovor.

15.25 - Celog leta se piše o selidbi Lasane Dijare u Galatasaraj, poslednjih dana se javio i Monako, a prema najnovijim vestima najbliži je Al Džaziri iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Logičan izbor za igrača Marselja, najvažnije su pare, a on duguje 10.000.000 evra samo Lokomotivi iz Moskve... 

15.21 - ZVANIČNO: Samir Nasri je novi igrač Sevilje! kao što je i najavljeno, pozajmica na godinu dana. Igrač je zbog Sevilje odbio Bešiktaš. Opširnije OVDE

15.18 - GOTOVO: Ništa od prelaska Aleksandra Katija u Deportivo. Klub iz La Korunje je doveo Alvara Vaskeza iz Hetafea aza 2.000.000 evra i potpisaće sa njim ugovor na četiri godine čim igrač prođe lekarske preglede. 

15.14 - Još jednu zanimljivu ideju ima Hal Siti. Tigrovi žele Diumersija Mbokanija iz kijevskog Dinama. 

15.11 - Rešena je situacija na frankfurtskom aerodromu, saobraćaj je opet uspostavljen, a Nikola Maksimović je doputovao u Rim na lekarske preglede. 

15.08 - GOTOVO! Malaga dovodi golmana. Samo šerst mesci po dolasku u Bešiktaš, ukrajinski golman Denis Bojko napušta Bešiktaš i seli se u Malagu. Španci će za jednogodišnju pozajmicu platiti 500.000 evra plus dodatnih 3.500.000 evra ako budu želeli da otkupe ugovor.  

15.04 - ZVANIČNO: Adam Maher se preselio iz Ajaksa turski Osmanli na jednogodišnju pozajmicu. Odbio je Romu i Fenerbahče... Očigledno da Osmanli baš lepo plaća. Plus što će igrati Ligu Evrope. 

15.01 - Žerson Vergara napušta Milan. Kolumbijski defanzivac se seli na pozajmicu u ruski Arsenal iz Tule. 

14.58 - Alesio Ćerći je na lekarskim pregledima u Bolonji. Lacio je doživeo još jedan neuspeh u prelaznom roku... 

14.54 - Nije samo VBA, već i Seltik hoće Džejmsa Mekartija iz Evertona! 

14.51 - Izgleda da ni Bajern nije završio prelazni rok. Ima još jednu želju. I to kakvu! Najtalentovanijeg nemačkog napadača Julijana Branta! Opširnije OVDE

14.48 - Šta će biti sa Musom Sisokom? Ovo postaje totalno ludilo... Opštinije OVDE

14.45 - ZVANIČNO: Engleski napadač Lukas Jutkijevič (27) napustio je Premijer ligu i Barnli i narednih godinu dana nastupaće na pozajmici u drugoligašu Birmingemu.

14.40 - Jan M'Vila je na aerodromu u Londonu, i čeka da se zaputi u Sanderlend gde treba da postane igrač Crnih mačaka. Ali, ne može to da učini dok mu Rubin ne izda dozvolu, a problem je što ruski tim traži 8.200.000 evra na ime obeštećenja.

14.37 - DOGOVORENO: Krilni fudbaler Čelsija Kristijan Kuevas (Čileanac, 21 godina) seli se na jednogodišnju pozajmicu u belgijski Sent Trond. 

14.33 - ZVANIČNO: Majnc je potvrdio da je na jednogodišnju pozajmicu stigao Andre Ramaljo iz Leverkuzena. Brazilac igra na poziciji štopera ili zadnjeg veznog i ima 24 godine.

14.29 - Izgleda da Manolo Gabijadini opet ostaje u Napoliju. Everton se pominjao kao ozbiljan kupac, ali je njegov agent izjavio italijanskim medijima da igrač skoro izvesno ostaje na San Paolu i da pregovara oko produžetka ugovora.

14.25 - Sporting Lisabon je u ofanzivi na Lazara Markovića! Žorž Žezus insistira na dovođenju nekadašnjeg učenika iz Benfike. U toku su pregovori sa Liverpulom. 

14.22 - Uskoro vesti o novom klubu Ognjena Ožegovića... 

14.21 - Najavljeni dolazak Islama Slimanija znači i odlazak Leonarda Uljoe. Najnovije infromacije govore da bi Argentinac mogao u Vest Brom. 

14.16 - Još nema ni dogovora između Evertona i Porta oko Jasina Braimija. Zmajevi traže prevelikih 41.000.000 evra za Alžirca. 

14.10 - Samir Nasri je i dalje u Sevilji gde je prošao lekarske preglede i čeka zvaničnu promocija. Čeka se da se klubovi dogovore oko plate igrača, odnosno u kojoj meri će ko isplaćivati zaradu Francuza. 

14.06 - ZVANIČNO: Luis Alberto je novi fudbaler Lacija. Španac je stigao iz Liverpula za 5.000.000 evra plus 2.000.000 na ime bonusa, a transfer je realizovao srpski menadžer Zoran Stojadinović u saradnji sa Markom Krajišnikom.

14.04 - ZVANIČNO: Vilfred Boni je novi igrač Stouka! Napadač Mančester Sitija je došao na pozajmicu do kraja sezone. Još se čeka zvanična potvrda transfera Bruna Martins-Indija.

 

14.02 - ZVANIČNO: Rod Fani je potpisao na dve godine za Marselj. Posle godinu dana se vratio u klub sa Velodroma. 

13.58 - Fiorentina je poslala zvaničnu ponudu Vest Hemu za Pedra Obijanga. Viola nudi 5.500.000 evra za nekadašnjeg fudbalera Sampdorije. 

13.54 - Nova bomba iz Milana! Italijani javljaju da je Milan počeo pregovore sa menadžerima Stevana Jovetića! Inter želi da se reši Crnogorvca. Ali da li će baš pojačati gradskog rivala? 

13.49 - VBA je prestigao Espanjol i pobedio u trci za defanzivca Alan Njoma iz Votforda. Vest Brom će Stršljenovima platiti 4.000.000 evra za obeštećenje Kamerunca koji se trenutno nalazi na leksrakim pregledima. 

13.44 - Vagner Lav na predstavljanju u turskoj Alaniji, potpisao je na dve godine sa Turcima... Ali nije to poenta već de su mu kikice? Šta je ovo? 

13.40 - Šalke je odbio Totenhemovu ponudu vrednu od 45.000.000 evra za Aleksa Mejera! To javlja pouzdani Kiker, što znači da je Bildova eklskuziva od sinoć bila tačna. Čak se i mladi igrač na društvenim mrežama oglasio uz fotografije sa treninga Šalkea preko kojih poručuje da je Gelzenkirhen njegov dom. 

13.37 - Aleksandar Katai u Deportivu! Ili u Lesteru? Lude vesti stiću sa Pirineja. Opširnije OVDE.

13.35 - Veliko pojačanje stiže u Augzburg! Novi član bundesligaša će postati austrijski štoper Matijas Hintereger koji stiže iz Red Bul Salcburga za 7.000.000 evra. Prethodnu polusezonu je proveo u Menhengladbahu kao pozajmljen igrač. 

13.31 - Nova meta Čelsija! Ajmen Abdebnur bi mogao da bude čekano pojačanje u odbrani. Opširnije OVDE

13.27 - Francuski vezista Didije Digar se nalazi na lekarskim pregledima u Osasuni. On će raskinuti ugovor sa Betisom i potpisati za Osasunu kao slobodan igrač. 

13.24 - E ovo već nije normalno... Francuski mediji sada javalju da je Čelsi počeo pregovore oko dovođenja Muse Sisoka iz Njukasla. Šta li je tom momku u glavi danas. Toliko preokreta, toliko informacija... 

13.20 - Antonio Kasano je odbio drugoligaša Speciju, a sada je dobio ponudu da nastavi u Seriji A. Peskara je spremna da se kocka sa Fantantoniom.  

13.18 - ZVANIČNO: Li Grant je novi golman Stouka! Došao je na šestomesečnu pozajmicu iz Derbija. I biće alternativa Batlendu

13.14 - Varnice u Juventusu! Italijanski mediji javljaju da je došlo do svađe Juventusove uprave i Lihtštajenorvog menadžera. Razlog je taj što Juve ne želi da pusti Švajcarca u Inter, a on želi da ide jer je dolaskom Alvesa izgubio mesto u startnih 11. 

13.11 - BOMBA! Čelsi je ponudio Milanu Seska Fabregasa na pozajmicu javljaju italijanski mediji! Na Galijaniju je da donese odluku u narednih desetak sati. Očeigledno da je Konte baš zapeo da se reši Seska iako se Špancu ostaje u Londonu. Milan je pokušao da dovede Vilšira, ali ta priča je brzo propala... 

13.07 - Inače, Islam Slimani se nalazi u Bolonji na lekarskim pregledima jer je bilo jednostavnije nego da iz Alžira putuje u Englesku. 

13.06 - Šta se dešava oko prelaska Davida Luiza u Čelsi? Opširnije OVDE.

13.05 - ZVANIČNO: Sada je i potvrđeno da je Džo Hart novi golman Torina. Zvučli nestvarno, ali sjajni golman će Bikove koštati samo milion evra. 

13.03 - Izgleda da je Šnajderlin Totenhemova opcija B za Musu Sisoka. Opcija OVDE

13.02 - Sanderlend je jedan od najzauzetijih klubova u Premijer ligi. Pregovaraju i sa Marseljovim krilom Romanom Alesandrinijem

12.58 - Bešiktaš je ponudio Bragi 5.000.000 evra za defanzivca Vilija Bolija. I dobijen je! Porto i VBA su takođe zainetersovani da kupe Bolija

12.53 - Ovo je iznenađenje. Marselj pregovara sa Viljarealom o dovođenju veziste Alfreda Ndijaea na pozajmicu. Iako je Senegalac ovog leta došao u Žutu podmornicu za 8.000.00 evra iz Betisa. Izgleda da ga novi trener ne voli... 

12.49 - Najnovija vest. Lion je i definitinvo odustao od Iturbea, ali ne i od kupovine u Rimu. Počeli su pregovore sa Lacijom oko Keite Baldea kojeg želi i Milan. Lacio je odbio 18.000.000 evra od VBA, tako da će Lion morati da nadamši ponudu. Ne treba otpisati ni Monako... 

12.45 - Evo i Ludogoreca. Znamo da vas zanima... Bugarski šampion je galtko odbio 4.000.000 evra od Sanderlenda za levog beka Natanijela Pimijentu

12.41 - Prema informacijama koje je MOZAZRT Sport dobio iz Italije, transfer Nikole Maksimovića nije u opasnosti. Iako je Šimunović pao lekarske preglede u Torinu, ugovor između Bikova i Napolitanaca je potpisan, tako da nema šanse da priča propadne na relaciji klub - klub. Samo da Maksimović prođe lekarske preglede i gotovo je. 

12.39 - Senzacija! Majkon se vraća u Inter?! Iskusni brazilski bek je slobodan igrač po odlasku iz Rome, a danas je ponuđen Nerazurima. Oni ne odbacuju tu opciju, ali tek ako im propadnu pregovori oko Lihštajnera ili Kaseresa

12.36 - Nica je spremila zanimljiv finiš prelaznog roka. Baloteli je trenutno na lekarskim pregledima, a započeli su i pregovore sa Romom oko dovođenja Vilijama Venkera

12.32 - BOMBA! Totenhem hoće da potpiše Morgana Šnajderlina iz Mančester Junajteda! 

12.28 - ZVANIČNO: Kirijakos Papadopulos je novi član RB Lajpciga. Opširnije OVDE

12.23 - Kristal Palas gubi u trci za Vilšira, pa se potpuno preorjentisao na Džejmsa Mekartija iz Evertona. U igri je i Rinkon iz Đenove. Čeka se vezista na Selhurst Parku... 

12.19 - NE! Jozo Šimunović je pao na lekarskim pregledima u Torinu. Tako javljaju škotski mediji. I nije da sad plačemo zbog Joza, ali znate šta to znači i umesto koga je on trebalo da dođe u Torino. Ovo može da pokvari transfer Nikole Maksimovića u Napoli. Nikola se trenutno nalazi na pregledima u Napulju. Nadamo se da Torino ima plan B. 

12.14 - Musa Sisoko je definitivno faca dana. Nije doputovao u London! Nalazi se u Parizu gde čeka i gubi živce. Sada se u trku uključio i VBA koji je Njukaslu ponudio novac i Kaluma Meknmanama. A zna se da Rafa želi Mekmanamana

12.10 - Šta će biti sa Šeikom Tioteom? Vezisti Njukasla je propao transfer u Olimpijakos. Potom i u Galatasaraj gde su ga pride opljačkali na aerodromu. Sada ima ponudu ruskog Anžija. Ali treba imati hrabrosti pa otputovati u daleku Rusiji. I rizikovati da se opet vrati praznih šaka... 

12.05 - ZVANIČNO: Metju Tiseran je postao najskuplji fudbaler u istoriji Ingolštata. Bundesligaš je platio Monaku 5.000.000 evra za obeštećenje. Kneževima ide i 25 odsto od narednog transfera. Igrač je potpisao na četiri godine. 

12.02 - Islam Slimani je napustio kamp reprezentacije Alžira kako bi obavio lekarske preglede pre transfera u Lester! 

11.59 - Ništa od prelaska Huana Iturbea iz Rome u Lion, ali dva kluba još nisu završili razgovor. Sada je tema Klemon Grenije. Roma nudi 4.000.000 evra za vezistu Liona, Francuzi traže dva više. 

11.55 - Nastavljaju se pregovori Intera, Fiorentine i ljudi koji zastupaju Stevana Jovetića. Posao još nije poptuno pukao ali sve tri strane će morati da naprave ustupke ako žele da Jo Jo opet zaigra za Violu. 

11.51 - Brazilski vezista Elijas se vraća u Sporting iz Lisabona. povremeni reprezentativac Brazila će Korintijansu biti plaćen 3.000.000 evra. On dolazi kao zamenu za Adrijena Silvu

11.47 - Elijakim Mangala je stigao na lekarske preglede u Valensiju. Očekuje se i Ezekijel Garaj

11.45 - Neverovatna vest stiže iz Francuske! Monako je odbio 40.000.000 evra od Mančester Sitija za Kilijana Nbapea! Koga? Opširnije OVDE

11.43 - Espanjol je najbliži dovođenju Milanovog rezervnog golmana Dijega Lopeza. Postoje i neke opcije za Premijer ligu, ali Katalonci deluju kao najozbiljniji u nameri da ga dovedu. 

11.39 - Baš će lepo iznenađenje sačekati Musu Sisoka kad doputuje u London. On je trenutno u avionu za britansku prestonicu, a poslednja vest glasi da je Njukasl stopirao pregovore Totenhemom i da je transfer sada daleko. Kada se ukrcao na avion, Sisoku je rečeno da su dva kluba postigli dogovor... 

11.36 - Vest Hemovo pojačanje poslednjeg dana prelaznog roka će biti Majka Ričards. U toku su završni pregovori... 

11.32 - Nakon što je odbio Ibora iz Sevilje, Sanderlend se potpuno okrenuo dovođenju ofanzivnog veziste Rodriga iz Valensije. Ponuda koja je otišla na Mestalju iznosi 9.500.000 evra. 

11.28 - Još da prođe lekarske preglede i Serž Gnabri će biti zvanično predstavljen kao pojačanje Verdera. 

11.25 - Što se tiče Sanderlendovog rekordera Ndonga, on je sada na lekarskim pregledima, a 18.000.000 evra će biti uplaćeno odmah plus 2.000.000 evra za bonuse. 

11.22 - Loše vesti za Lacijale! Alesio Ćerći je dobio Lacio i ušao u pregovore sa Bolonjom. 

11.19 - Nove vesti o Aleksandru Kataiju. Opširnije OVDE

11.18 - Arsenal je završio sa kupovinama. Očekuje se još samo da se preko pozajmica reše Vilšira, Čube Akpoma i Debišija. I to će biti kraj prelaznog roka za Vengera

11.14 - ZVANIČNO: Gokan Inler je prešao iz Lestera u Bešiktaš u transferu vrednom 6.000.000 evra. Potpisao je ugovor na tri godine. 

11.10 - Bornmut za sada vodi u trci sa Kristal Palasom za dovođenje Džeka Vilšira

11.06 - ZVANIČNO: Musa Sou se vratio u Fenerbahče kao pozajmljen igrač Al Ahlija. 

11.03 - Mamadu Sako je odbio i Bešiktaš! Francuz je do sada odbio ponude Stouka i VBA, još samo Sanderlendova stoji na stolu. Ako ni nju ne prihvati, ostaje u Liverpulu... 

11.01 - Džef Hendrik je na lekarskim pregledima u Barnliju. Sve je spremno za najveći transfer u istoriji kluba... 

10.59 - Boško Janković je od juče slobodan igrač, a italijanski mediji javljaju da su mu AEK iz Atine i Kubanj iz Krasndoara poslali konkretne ponude. 

10.57 - Markos Alonso trenutno prolazi lekarske preglede u Čelsiju, a u međuvremenu je stigao da zaprati Plavce i na Tviteru. b

10.54 - Sporting je izbriljirao u pregovorima oko Islama Slimanija i Adrijena Silve. Kada je Lester ponudio 30.000.000 evra za Alžirca, a 25.000.000 evra za Portugalca izgledalo je da je gotovo. Ali Sporting je odigrao lulkavo. Prvo su poručili da od prodaja nema ništa i uspeli da nateraju Engleze da potroše dodatnih 10.000.000 evra. Portugalski mediji javljaju da Slimani ide za 35.000.000, a Adrijen Silva za 25.000.000 plud dodatnih 5.000.000 evra na bonuse. Tako se to radi... 

10.51 - Iako je juče izgledalo da je na korak od Standarda, Tuluzov napadač Aleksandar Pešić ima i ponudu Atalante. A koga sve od srpskih fudbalera očekujemo u transferima poslednjeg dana prelaznog roka, čitajte OVDE

10.49 - Šuška se, šuška... Odion Igalo ili Troj Dini bi mogli u poslednjim satima pijace da napuste Votford. Iako su obojica ovog leta produžili ugovore. 

10.47 - Musa Sisoko je otputovao u London. Transfer u pet rata. Opširnije o transferu OVDE

10.44 - Fulam sprema iznenađenje! U vidu Emanuela Adebajora. Neverovatno... 

10.42 - Hamburger je završio posao oko dovođenja Daglasa Santosa, levog beka brazilske reprezentacije. Opširnije OVDE

10.41 - Preokret u slučaju Elijakima Mangale. Francuski štoper je sada najbliži odlasku na pozajmicu u Valensiju gde bi trebalo da zameni Škodrana Mustafija. Opširnije OVDE

10.38 - Lacio je odbio ponudu vrednu 18.000.000 evra od Vest Broma za ofanzivca Keitu Baldea. Sada se pominje da bi Balde mogao da ode u Milan u trampi za Keisukea Hondu

10.35 - Svonsi i Vest Hem su u odmaklim pregovorima oko prelaska Enera Valensije. Ekvadorac želi da ide, Labudovi ga hoće na pozajmicu... 

10.31 - Mario Baloteli se nalazi u Nici. Sinoć je doputovao na jug Francuske, ali još nije postignut dogovor sa Liverpulom oko plate. 

10.27 - Sanderlendova bomba se zove Didije Ndong. Gabonac će danas postati najskuplji igrač u istoriji Crnih mačaka. Opširnije OVDE

10.24 - Espanjol je u pregovorima sa Alvarom Arbeloom koji je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Realom. 

10.19 - Nastavljaju se pregovori Čelsija i Pari Sen Žermena oko Davida Luiza. Ponuda iznosi 35.000.000 evra plus dodatnih 3.000.000 evra na ime bonusa. Igrač želi u London, ali PSŽ nije raspoložen da ga proda... 

10.14 - Lacio se rastaje sa Albancem Ertritom Berišom. Solidni golman već je na putu ka Bergamu gde će zadužiti jedinicu Atalante koja izgleda nije uspela da dovede Danijelea Padelija iz Torina.

10.10 - Defanzivac Porta Bruno Martins Indi i napadač Mančester Sitija Vilfred Boni upravo su stigli u Stouk na medicinske preglede. Oni bi do večeras trebalo da postanu novi fudbaleri Potersa. Dobar posao Marka Hjuza. Opširnije OVDE

10.05 - VAŽNA VEST: Musa Sisoko je upravo napustio kamp reprezentacije Francuske i krenuo da finalizira transfer iz Njukasla. Totenheme, ti li si?  Uskoro opširnije... 

10.01 - Sanderlend traži čuvara mreže, a izbor je Džon Radi (29) iskusni golman Noriča. Pregovori su uveliko otpočeli, čekamo detalje transfera.

09.55 - ZVANIČNO: Emanuel Rivije je novi napadač Osasune. Došao je iz Njukasla na pozajmicu do kraja sezone. Osasuna ima pravo da otkupi ugovor Francuza za 7.000.000 evra. 

09.52 - Izgleda da neće biti ništa od odlaska Kristijana Pulišića iz Dortmunda. Otac mladog Amerikanca se oglasio i najavio da Pulišić ostaje u Borusiji. 

09.48 - Espanjol želi da pozajmi Metjua Debišija iz Arsenala, ali igrač ne želi da napusti London. Iako se Venger nada da će uspeti da ga se reši do ponoći... 

09.44 - ZVANIČNO: Posle šamo šest meseci, Šani Tarašaj je napustio Everton. Švajcarac se preselio u Ajntraht iz Frankfurta na jednogodišnju pozajmicu. 

09.41 - Gokan Inler je doputovao u Istanbul na lekarske preglede. Izabrao je Bešiktaš. 

09.38 - Naravno, pratimo i dešavanja u Partizanu. Sve što se dešava u Humskoj će vas iz minuta u minut obaveštavati naš Aleksandar Joksić. Navikli ste da uz Joksu najbrže saznate šta se dešava u Partizanu. Opširnije OVDE.

09.36 - Za one koje najviše interesuju dešavanja u Crvenoj zvezdi, situaciju poslednjeg dana će moći iz minuta u minut da prate u dnevnom blogu, a po običaju najbrži i najtačniji sa vestima sa Marakane je Darjan Nedeljković... Opširnije OVDE. 

09.34 - RB Lajpcig nije završio! Dovode Papadopulosa iz Leverkuzena, a ponudili su 15.000.000 evra Galatasaraju za portugalsko krilo Brumu

09.31 - Poslednja ideja Intera je da se pojača u Real Madridu. Nerazuri rade na dovođenju levog beka, sinoć su se rešili Erkina, Krišito je teško ostvariva želja, Darmijan takođe tako da je Fabio Koentrao postao glavna meta Intera poslednjeg dana prelaznog roka. Zanimljivo... 

09:26 - Espanjol je blizu dovođenja defanzivca Votforda Alana Njoma. Kamerunac će tako napustiti Premijer ligu samo godinu dana otkako je stigao na Vikaridž Roud iz Granade iako je odigrao čak 32 utakmice za Stršljenove.

09.22 - Mogla bi da pukne jedna jaka bomba danas na Ostrvu ukoliko se dogovore Totenhem i Njukasl. Predmet interesovanja Pevaca je Francuz Musa Sisoko, a pojedini engleski mediji javljaju da je zapelo oko love. Znamo od ranije da Svrake traže 41.000.000 evra, dok Totenhem nudi samo 30.000.000.

09.18 - ZVANIČNO: Iskusni francuski vezista Žak-Aleksis Romao (32) je novi fudbaler Olimpijakosa.

19.14 - Opet je akteulan Blez Matuidi. Sa Akselom Vitselom koji je sve bliži Juventusu male su šanse da Francuz završi u Torinu, ali on i dalje ima na stolu konkretnu ponudu iz Premijer lige. Parizijen piše da ga traži jedan tim iz sredine tabele u Engleskoj i da Mino Rajola i igrač žele da se realizuje taj transfer.  

09.10 - Turci su jako zauzeti transferima, a mnoga dobra imena stići će tokom dana na Bosfor. Opširnije OVDE

09.05 - DOGOVORENO: Defanzivac VBA Sebastijan Pokonjoli (29) seli se na jednogodišnju pozajmicu u Brajton.

09.01 - Zanimljivo je i u Realu, a ko će može da napusti Madrid, a ko ostaje u belom pročitajte OVDE

08.55 - Sada je jasno da Džek Vilšer bira između dva premijerligaška kluba. Opširnije OVDE

08.51 - Jutro počinjemo zanimljivom informacijom iz Francuske. Atletiko Madrid je probao u poslednjem trtenutku da ćapi vezistu Monaka Tomasa Lemara. Probao, ali nije uspeo, jer su Kneževi glatko odbili 20.000.000 evra tešku ponudu. Eto, očekivao se miran dan na "Visente Kalderonu", a sada ko zna, možda se nešto promeni do večeras...

08.45Pre nego što počnemo, da se najpre prisetimo svega što smo imali juče na transfer pijaci. OVDE se podsetite najvažnijih vesti od 30. avgusta, a sve vesti sa pijace možete da vidite i jednostavnim odlaskom na naš SPECIJAL, ali i klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

08.40 - Pre nego što krenemo sa informacijama da vas podsetimo kada se završavaju pijace u najjačim ligama Evrope. kod Engleza tradicionalno rok je 23:59, a isto je i sa Španijom i Francuskom. Malo je drugačije u Italiji, gde se transfer pijaca zatvara u 23 časova, dok u Nemačkoj svi poslovi moraju da budu zaključeni danas do 18 časova. 

08.36 - Sinoć je na Ostrvu već pukla granica od milijardu funti, a kako danas očekujemo d anove igrače predstave Čelsi, Totenhem, Lester i mnogi prvoligaši i niželigaši, jasno je da će ta cifra biti još monstruoznija...

08.34 - Poštovani čitaoci MOZZART Sporta, dobro jutro. Evo nas na kraju još jedne uzbudljive transfer pijace. Kucnuo je čas da je zatvorimo posle fantastičnih dva meseca druženja. Bili ste uz nas svakodnevno, a nadamo se da ćete i danas ispratiti zajedno sa nama velike transfere u jednom od najskupljih prelaznih rokova ikada. 

08.30 - Svanuo je i taj dan! Svima koji slave "Deadline day" nek je sa srećom! 


tagovi

Transferi uživoTransferimeđunarodni fudballetnji prelazni rok 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara