""
""

Krenuo i Partizan uz motivacionu poruku predsednika: Vi ste nepobedivi!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.01.18. | 10:24

Na prvom okupljanju u Zemunelu 34 igrača

Vreme odmora završeno je i za fudbalere Partizana! Trener srpskog šampiona Miroslav Đukić izvršio je prozivku na koju se javilo 34 igrača.

Klub iz Humske je ove zime već finiširao transfer levog beka kruševačkog Napretka Slobodana Uroševića, Grobari grozničavo čekaju naredne poteze i nadaju se da će crno-beli dres zadužiti Radoslav Petrović.

Izabrane vesti

Dok traje neizvesnost prelaznog roka Đukić je okupio stare snage. Na današnjem okupljaju u Zemunelu bili su svi kreatori jesenjih radosti. Pored proverenog kadra ekipi su priključeni i najtalentovaniji izdanci omladinske škole poput Bošnjaka, Cucina, Birmančevića, Đerleka, Nišića i Strahinje i Đorđa Jovanovića.

Crno-beli su do sada raskinuli saradnju sa osmoricom fudbalera. Klub su sa papirima u rumama napustili Petar Đuričković (otišao u Škodu), Filip Kljajić (pozajmljen Platanjasu), Mohamed El Monir, Saša Marjanović, Teofilus Solomon, Alen Stevanović, Đorđe Lazović i Lazar Ćirković.
„Dragi partizanovci, ukoliko budete pobeđivali bićemo srećni. I vi i mi. Dragi momci, sreća Partizana je u vašim rukama. Vi ste šampioniove zemlje, vi branite Kup Srbije i uz to učestvujete u evropskom takmičenju, koje ste isto tako zaslužili. Vi branite trofeje, a ja kad vas vidim, posto vas sve znam, vi meni izgledate nepobedivo. Prosto, ne mogu da zamislim ko vas može da pobedi. Molim vas da u svakom trenutku budete svesni za koji klub igrate.  Nemojte unapred posezati za izgovorom da ćete biti umorni, zbog ičešća u tri takmičenja, jer ove pripreme i služe da ne budete umorni. Trenirajte vredno i predano. Želim vam mnogo pobeda“, poručio je predsednik crno-belih Milorad Vučelić.

(Foto MN Press)

 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiroslav ĐukićMilorad VučelićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara