""
""

Lalatović: Borac će biti daleko od borbe za opstanak

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.07.15. | 21:40

”Imamo četvoricu, petoricu igrača koji nisu prošli cele pripreme sa ekipom. Takođe, intezivno tražimo i trojicu pojačanja. Zbog svega toga Borac će biti pravi tek od trećeg kola“, naveo je mladi stručnjak

Tener fudbalera Borca iz Čačka Nenad Lalatović rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog iz Niša na superligaškoj premijeri i prepustio ulogu favorita gostima sa Čaira.

Izabrane vesti

Mladi stručnjak podsetio je da Čačani u duel prvog kola ulaze oslabljeni i priznao da bi i remi bio dobar rezultat.
Pre svega neće nam biti lako jer smo pred meč sa niškim Radničkim ostali bez dvojice ponajboljih igrača. Mašović je napustio klub, a Zec je sprečen i nije u mogućnosti da igra. Znači oslabljeni idemo na Radnički koji je favorit u ovom meču jer su zadržali veći deo sastava od minule sezone. Naravno, nećemo se predavati, daćemo sve od sebe, a bićemo zadovoljni i osvojenim bodom“.

Lalatović pojašnjava zašto će i remi biti rezultat po meri Borca.
”Imamo četvoricu, petoricu igrača koji nisu prošli cele pripreme sa ekipom. Takođe, intezivno tražimo i trojicu pojačanja. Zbog svega toga Borac će biti pravi tek od trećeg kola“.

Rođeni Beograđanin ističe da je sa određenim ambicijama seo na klupu Borca.
”Pre svega cilj je da budemo daleko od borbe za opstanak, želimo među osam timova i da igramo plej of. Bez obzira na maler koji imamo za prvo kolo, imamo prednost domaćeg terena, očekujem pun stadion, navijače koji će nam dati vetar u leđa i želimo da se u što lepšem svetlu prikažemo što publici na stadionu, što gledaocima kraj malih ekrana“, zaključio je Lalatović.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad LalatovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara