""
""

Lalatović doveo levog beka sa kojim je sarađivao u Voždovcu i Proleteru

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.07.14. | 21:22

Doskorašnji igrač Zmajeva Stefan Đorđević će se odmah priključiti pripremama crveno-belih

Novo lice u taboru Crvene zvezde. Šampion Srbije je doveo levog beka Stefana Đorđevića koji je u prošloj sezoni bio član Voždovca, saznaje MOZZART Sport..

Izabrane vesti

Zvezdi je bio potreban defanzivac na levoj strani jer Mijailović ne može sam da iznese celu sezonu. Do sada je na pripremama crveno-belih ulogu njegove alternative imao mladi Ristić koji po vokaciji ipak nije klasičan levi bek. Zato je klub bio primoran da nađe bolje rešenje, pa će Đorđević pojačati konkurenciju na toj poziciji.

Prvobitni plan je bio da Novosađanin dođe na probu u redove crveno-belih, ali je sa njegovim kvalitetima dobro upoznat trener Zvezde Nenad Lalatović pa se odmah prešlo na potpisivanje dvogodišnjeg ugovora. Šef stručnog štaba šampiona Srbije i fudbaler su saradnju započeli još pre dve godine kada je Đorđević bio igrač, a Lalatović trener Proletera iz Novog Sada. Oni su i u prošloj sezoni radili zajedno, kada je Lalatović u jesenjem delu šampionata bio šef stručnog štaba Voždovca.

Tokom Lalatovićevog mandata u Voždovcu u prvom delu sezone, Đorđević je bio standardan u timu Zmajeva i ostavio solidan utisak. Ipak, u drugom delu sezone je izgubio status člana prve postave, pošto je na mestu levog beka uglavnom igrao Josip Projić. To se poklopilo i sa Lalatovićevim odlaskom u Voždovac.

Ovaj 23-godišnji defanzivac rođen u Novom Sadu će sutra otputovati sa ekipom u Belgiju gde će na prijateljskim duelima protiv Mehelena i Genka pokušati da uđe u takmičarski ritam.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Superligatransferi2014Stefan ĐorđevićFK Crvena zvezdaSrbijaNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara