Lazar Marković ponuđen Olimpijakosu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.06.18. | 17:32

Slučaj srpskog krilnog napadača stigao u kancelarije odgovornih ljudi u Pireju

Pominjao se ostanak u Anderlehtu, pa je ta ideja precrtana. Liverpul nikako ne dolazi u obzir, pošto tamo ne bi imao ni prostor, ni minute koji su mu preko potrebni. Zato bi Lazar Marković karijeru mogao da nastavi u - Olimpijakosu!

Bombastična vest stiže pravo iz Grčke, gde je sajt TO10.gr otkrio da je Lazar Marković ponuđen čelnim ljudima velikana iz Pireja, a ideja im se navodno svidela. Poveznica u ovom poslu je trenutni strateški savetnik prvog čoveka Olimpijakosa Evangelosa Marinakisa - Kristijan Karembe. Naime, Karembe je već gledao Markovića, čak i rekao da bi voleo da ga vidi na Karaiskakisu. Markecov slučaj našao se na stolu klupske uprave, koja se sprema za napad na potpis srpskog brzanjca. Marković se posle šestomesečne pozajmice u Anderlehtu vraća u Liverpul, sa kojim ima važeći ugovor do sledećeg juna, ali je jasno da na Enfildu neće biti mesta za njega. 

Izabrane vesti

Problem za Olimpijakos predstavlja to što nema velike finansijske mogućnosti da napadne Markovića u direktnom transferu odmah, a jedina moguća formula u ovom trenutku je - pozajmica do kraja sezone. Posle toga Marković bi bio slobodan u izboru nove sredine. 

Presudna će biti reč novog trenera Olimpijakosa Pedra Martinsa. Klub mu je već ispunio želju i završio transfer dojučerašnjeg napadača Leganesa Migel Anhela Gerera, koji je bio izričita Martinsova želja, a postoje indicije da je portugalski stručnjak zainteresovan za Markovića. On je imao priliku da ga gleda u Portugaliji, u vreme kada je Markec igrao za Benfiku, u vreme njegovog najvećeg uspona u karijeri.

Ipak, od tada Marković nikako ne uspeva da veže dobru sezonu. U Anderlehtu je posle slabijeg početka i borbe s povredom ipak uspeo da ostavi dobar utisak, ali nije želeo da se zadržava u Briselu.

Olimpijakos bi Markovića mogao da iskoristi na obe bočne pozicije, ali Martins Srbina vidi na desnom krilu, što mu je prirodna pozicija.

Ukoliko Marković bude prihvatio da nastavi karijeru u Pireju, verovatno je da klubovi neće imati problema da se dogovore oko aranžmana. 

Foto: Action Images


tagovi

Lazar MarkovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara