"Saša Zdjelar protiv Barselone"
"Saša Zdjelar protiv Barselone"

Legija “krade” Zdjelara, Bojan Matić nema dilemu: Hoću samo u Partizan!

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.01.18. | 09:24

Sportski žurnal javlja

Saša Zdjelar protiv BarseloneRadosav Petrović ipak preskup, a upravo je cena porasla i drugom Partizanovom piku za Evertonovog naslednika u crno-belom timu. Prema informacijama Sportskog žurnala varšavska Legija uključila se u trku za potpis Olimpijakosovog Saše Zdjelara.

I to, navodi dalje Žurnal, ponudom jačom od one koju je spreman da plati Partizan, pa srpskom šampionu ostaje da se uzda u dobre odnose sa upravom atinskih crveno-belih i još više dobrim odnosima sa Zdjelarovim zastupnicima, čitaj: Falijem Ramadanijem.

Izabrane vesti

Treći razlog koji bi mogao da situaciju okrene na Partizanocu vodenicu je mogućnost da se Zdjelar igrajući u Beogradu, pred očima Mladena Krstajića, nametne selektoru i izbori za mesto u mundijalskom timu Srbije. FSS je već najavio da će ekipu podmladiti.

Sa druge strane, golgeter šabačke Mačve nema dilemu, pa komentarišući glasine da je i on na oku skauta crno-belih za Sportski žurnal vrlo jasno kaže: "I do mene je doprlo, čuo sam da se nešto dešava… Želim u Partizan!"

U stvari, Matić precizira da bi u Srbiji samo za Partizan i mogao da igra, te da su preostale dve opcije ili ostanak u Šapcu ili selidba u inostranstvu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša ZdjelarFK PartizanOlimpijakosMačva ŠabacGrčkaBojan Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara