Levandovski izabrao - Pinija Zahavija! Barselona i PSŽ u pol-poziciji

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.18. | 14:55

Udruženim snagama ka izlazu iz Bajerna?

Zagrmela je fudbalska Evropa zbog informacije da je Robert Levandovski zvanično raskrstio sa dojučerašnjim agentom Cezarijem Kuharskim! Momentalno pošto je ugledni poljski Mateuš Borek objavio ekskluzivnu vest povela se diskusija oko toga koga sa kim će Levandovski nastaviti saradnju u budućnosti, a u najužem izboru našli su se trojica najmoćnijih agenata današnjice - Žorž Mendes, Mino Rajola i Pini Zahavi. Ali vrlo brzo Poljak je svima zapušio usta i izabrao - Pinija Zahavija!

I ovog puta Mateuš Borek odneo je pobedu, pošto je upravo on stigao do Zahavija, koji mu je potvrdio da je pružio ruku Levandovskom.
"Velika je čast za mene što ću moći da sarađujem sa najboljim centarforom današnjice", kratko je poručio Zahavi.

Izabrane vesti

U međuvremenu pojavilo se i zvanično obrazloženje rastanka Levandovskog i Kuharskog - njihov zajednički put došao je do logičnog kraja i došlo je vreme za okretanje novog lista u karijeri. 

Sumje nema da je izbor 74-godišnjeg Zahavija pokazatelj da je Levandovski spreman da okrene novi list i napusti Bajern na leto. Zbog toga će na Alijanc Areni i te kako imati razloga da budu zabrinuti. 

Uprkos tome što je izraelski agent godinama prijatelj i bliski saradnik ruskog oligarha Romana Abramoviča, kome je završio proces kupovine Čelsija i doveo mu Didijea Drogbu i Petra Čeha iz Marselja i Rena, dok je ranije sarađivao i sa Mančester junajtedom (radio na transferima Rija Ferdinanda, Japa Stama i Huan Sebastijana Verona), pojavila se informacija da bi Zahavi mogao Levandovskom da obezbedi transfer u Barselonu ili Pari Sen Žermen!

Levandovski je, navodno, spreman za novi izazov u karijeri, ali samo pod uslovom da dobije još jači ugovor od onog potpisanog sa Bajernom u vrednosti od 15.000.000 evra godišnje. A to bi Barselona i PSŽ mogli da mu pruže bez ikakvih problema. Ne treba podsećati da je Zahavi bio među glavnim ljudima u transferu Nejmara od 222.000.000 evra na Park prinčeva.

Mada mu godine ne idu naruku, Pini Zahavi važi ne samo za najdugovečnijeg, nego možda i najuticajnijeg, ako ne i najmoćnijeg agenta svetu uprkos veličini Žorža Mendesa i ozbiljnom usponu Mina Rajole poslednjih godina.

Ko da dočeka leto...

 (FOTO: Action Images)


tagovi

Robert LevandovskiPini Zahavi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara