""
""

Ljubinko Drulović je novi trener Partizana!

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.10.15. | 15:26

Čeka se samo zvanična potvrda čelnika kluba

Skoro da dileme više nema: nekadašnji selektor omladinske i mlade reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović novi je trener Partizana. Ova odluka biće zvanično obelodanjena posle sednice Upravnog odbora crno-belih, ali je izvesno da je Zoran Milinković posle serije tragičnih rezultata dobio naslednika.

Kao prvi pik uprave kluba dugo je figurirao Ivan Tomić, međutim on se zahvalio na ponudi poručivši da u ovom trenutku želi da peče zanat u Teleoptiku, i da sačeka drugi poziv matičnog kluba. Odgovorni iz Humske imali su sužen izbor, ali je „loptica“ pala na Ljubinka Drulovića koji je u prethodnom kvalifikacionom ciklusu predovdio reprezentaciju Makedonije. Takođe, radio je u Sloveniji i Angoli.

Izabrane vesti

Biće ovo veliki povratak Ljubinka Drulovića u srpski fudbal. On je sa omladinskom reprezentacijom Srbije 2013.godine osvojio Prvenstvo Evrope u Litvaniji. Važio je dugo kao naslednik Siniše Mihajlovića, čak je dobio i kratkoročnu šansu. Međutim, ljudi iz Saveza su se odlučili za Dika Advokata.

U prebogatoj igračkoj karijeri Ljubinko Drulović je najdublji trag ostavio u Portu. Bio je svojevremeno strašan tandem sa Mariom Žardelom kojeg je konstantno hranio upotrebljivim loptama. Branio je boje Partizana 2003.godine kada je sa crno-belima igrao u Ligi šampiona.

Sada će imati nezahvalan zadatak da ekipu pomeri sa četvrtog mesta Superlige i pokuša da stigne večitog rivala.

 

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Zoran MilinkovićSuperligaSrbijaFK PartizanLjubinko DrulovićIvan TomićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara